harisexp Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Εχω την καρτα ηχου saffire- focusrite και τον προενισχητη-κομπρεσορα Twintrackpro focusrite.Και τα δυο εχουν απο οτι λεγεται τους ιδιους προενισχητες και τον ιδιον κομπρεσορα και ειμαι στο διλημα να πουλησω η να κρατησω το Twintrackpro .Και τα δυο μαζι θα εχουν καλυτερο αποτελεσμα η θα μπερδεψουν τον ηχο;Ηχογραφω μονο synths και τιποτα αλλο. Δεν παρατηρησα καποια ιδιαιτερη αλλαγη στον ηχο οταν χρησιμοποιουσα τοTwintrackpro.Τι λετε; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Αν δεν έχεις ανάγκη από λ7 κράτα τα. Αν και είναι κάπως υπερβολή για να γράφεις μόνο συνθ, αλλά τες πα.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Aν δεν εχει αλλαγη στον ηχο τι να το κανω να πιανει χωρο; Μιλαμε βεβαια για synths Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 ε τότε πούλα το. Ή μάλλον κράτα το και πούλα το σε κανά μήνα που θα έχω φράγκα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Θα το φροντισω. :) Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση