bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ κι επαυξάνω για την μικρούλα... επένδυση για το μέλλον κλπ. Είπα να μην πω τίποτα γιατί είμαι και στο Βέλγιο, ξέρετε... λευτεριά στον Μαρκ τον αγωνιστή, όπως λέγαμε πάντα με την παρέα μου. Ποιον Μαρκ; Όποιος το βρει κερδίζει ηλεκτρικό λουκούμι με περιστρεφόμενη ζάχαρη... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Τον ψυχάκια τον Ντιτρού φαντάζομαι οτι λες.. Δείτε εδώ ρε το αυθεντικό πράμα, κ αφήστε ήσυχο το κοριτσάκι :D . Σπέρνει η μπάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 ρωτας ομως αν το γκομενακι θελει Raper(και οχι ripper :D ) απο τη Σπαρτη? yap,εγώ και οι 300 είμαστε :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση