bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό εδώ το γκρουπάκι στο You Tube: Λέγονται Τhirty Three and Third (μάλλον από τα βινύλια) και τα πάνε πολύ καλά! Eίναι όλα τους 12-13 χρονών και περιοδεύουν αβέρτα... Και αν δείτε κι άλλα βίντεό τους με κλασσικά κομμάτια, θα αντιληφθείτε ότι η κοπελίτσα έχει και ωραία ροκάδικη φωνή! Μήπως έχουμε μια νέα Τζάνις Τζόπλιν εν τη γενέσει; Το κανάλι τους στο You Tube είναι το http://www.youtube.com/user/thirtythreeandthird . Υ.Γ. Ο κιθαρίστας μπορεί να ακούγεται λίγο χάλια εδώ αλλά σε άλλα βίντεο τον άκουσα να παίζει κάτι κοκορετσιές απίστευτες! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Χα χα! Φοβεροί! Και στο Ocean ο πίτσιρικ ντράμμερ είπε και το count-in του Bohnam!! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 ωραίοι!!! αλλα δεν ξέρεις τι γίνεται πάντα στα συγκροτήματα μ frontwoman??? θα βρεί ένα γκόμενο και θα τους παρατήσει.... 8) 8) 8) learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Ωραίοι. Και δεν έχουν το σύμπτωμα της ηλικίας (διπλάσσια ταχυτητα όλα).Παίζουν και κομματάρες, θε έλεγε να τους δω live. Το μόνο μελανό σημείο είναι η αγγούρο στα πλήκτρα. Κλασσική περίπτωση που φωνάζουν μια φίλη που κάνει πιάνο στο ωδείο και τις δίνουν παρτιτούρες για να παίξει Led Zeppelin. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Το περιστατικό με το κορίτσι από το ωδείο που λες δεν μου έχει τύχει αλλά όντως είναι διακοσμητικό στοιχείο. Και να'τανε καμιά ωραία γλάστρα να πω ΟΚ... Πάντως ορισμένα κομμάτια των Ζεπς έχουν πλήκτρα αλλά είναι πιο χαλαρωτικά κι αυτοί χώνουν. Επίσης, τώρα που το καλοσκέφτομαι, σε μια κάβερ μπαντ των Ζεπ είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις γυναίκα τραγουδίστρια που να κολλάει παρά άντρα, και υπάρχoυν αρκετές με αυτήν τη συνταγή (μάλιστα μια, οι Lez Zeppelin, είναι όλες γυναίκες - Lez από το lesbians!, και μάλιστα όπου να'ναι κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με παραγωγό τον Eddie Kramer και μαστερά τον George Marino που μαζί με τον Page έκανε το remastering όλων των παλιών ηχογραφήσεών τους!) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Βέβαια όλες οι κόβερ μπαντς χάνουν ελεεινά στη φωνή, οπότε καλύτερα να το πάρουν στην πλάκα όπως οι Dread Zeppelin (με πολλούς φανς, ανάμεσά τους και οι ίδιοι οι Zeps): Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Για την γκομενίτσα ένα εχω να πώ: ΣΤΑ 4 Κ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ 14! Εγω την παίρνω και ας μπω κ φυλακή για πάρτη της. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Για την γκομενίτσα ένα εχω να πώ: ΣΤΑ 4 Κ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ 14! Εγω την παίρνω και ας μπω κ φυλακή για πάρτη της. :oops: ντροπη ρε συ!!ασ'την για μενα που ειμαι 18! :twisted: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Για την γκομενίτσα ένα εχω να πώ: ΣΤΑ 4 Κ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ 14! Εγω την παίρνω και ας μπω κ φυλακή για πάρτη της. :oops: ντροπη ρε συ!!ασ'την για μενα που ειμαι 18! :twisted: Ξεκολλήστε παιδεραστές όλοι σας εγώ είμαι 16 άρα είμαι νόμιμος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Για την γκομενίτσα ένα εχω να πώ: ΣΤΑ 4 Κ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ 14! Εγω την παίρνω και ας μπω κ φυλακή για πάρτη της. :oops: ντροπη ρε συ!!ασ'την για μενα που ειμαι 18! :twisted: Ξεκολλήστε παιδεραστές όλοι σας εγώ είμαι 16 άρα είμαι νόμιμος :D ρωτας ομως αν το γκομενακι θελει Raper(και οχι ripper :D ) απο τη Σπαρτη? Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση