nicktgr15 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Καλούτσικος αυτός ο gilmour ε; 8) -Παίζεις καιρό; -Μπα, τώρα ξεκινάω. (all rights reserved) off topic: Απορώ...απο τη στιγμή που εμφανίστηκε η ηλεκτρική κιθάρα γιατί συνέχισαν να υπάρχουν τα υπόλοιπα είδη.. :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Απορώ...απο τη στιγμή που εμφανίστηκε η ηλεκτρική κιθάρα γιατί συνέχισαν να υπάρχουν τα υπόλοιπα είδη.. :?: http://www.youtube.com/watch?v=I7ypeZ6R-t0 :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Α ρε pastelius, τελικά αυτές οι ηχογραφήσεις θα καταστρέφουν κιθαρίστες εις τον αιώνα τον άπαντα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Η κλασσική κιθάρα κύριοι είναι και θα είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ και ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της ΚΙΘΑΡΑΣ. Απο εκει θα πρεπει να πέρνουμε μαθήματα. +++++10000000 pastelius μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Εκτός και αν έκανε πλακίτσα ο άνθρωπος.. :P :) Από τα πρώτα σοβαρά ακούσματά μου στα 13 ήταν ο Paco de Lucia,η κλασσική κιθάρα ήταν αυτή που έδωσε εκείνο το ερέθισμα που έπρεπε στο μυαλό μου για να προσπαθήσω να δω το κάτι παραπάνω.Την λατρεύω σαν όργανο.Μακάρι να μπορούσα να ξέρω να παίζω :cry: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajo_the_one Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Από τα πρώτα σοβαρά ακούσματά μου στα 13 ήταν ο Paco de Lucia' date='η κλασσική κιθάρα ήταν αυτή που έδωσε εκείνο το ερέθισμα που έπρεπε στο μυαλό μου για να προσπαθήσω να δω το κάτι παραπάνω.Την λατρεύω σαν όργανο.Μακάρι να μπορούσα να ξέρω να παίζω :cry:[/quote'] Ποτέ δεν είναι αργά!!! ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 για στυλ ηλεκτρικης στην ακουστικη (με πολυ bending, ευκαμπτες χορδες κ.τ.λ.), ισως οι 12ρες δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη. υπαρχει και κοσμος που παιζει με πιο ελαριες χορδες, δοκιμασε 11ρες low tension (θα χασεις βεβαια σε ηχο).. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση