Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε πρόβλημα Bending

lsega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλούτσικος αυτός ο gilmour ε; 8)

-Παίζεις καιρό;

-Μπα, τώρα ξεκινάω. (all rights reserved)

off topic: Απορώ...απο τη στιγμή που εμφανίστηκε η ηλεκτρική κιθάρα γιατί συνέχισαν να υπάρχουν τα υπόλοιπα είδη.. :?:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορώ...απο τη στιγμή που εμφανίστηκε η ηλεκτρική κιθάρα γιατί συνέχισαν να υπάρχουν τα υπόλοιπα είδη.. :?:

http://www.youtube.com/watch?v=I7ypeZ6R-t0 :wink:

feel da FUNK blast

Η κλασσική κιθάρα κύριοι είναι και θα είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ και ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της ΚΙΘΑΡΑΣ.

Απο εκει θα πρεπει να πέρνουμε μαθήματα.

+++++10000000 pastelius μαζί σου

Εκτός και αν έκανε πλακίτσα ο άνθρωπος.. :P :)

Από τα πρώτα σοβαρά ακούσματά μου στα 13 ήταν ο Paco de Lucia,η κλασσική κιθάρα ήταν αυτή που έδωσε εκείνο το ερέθισμα που έπρεπε στο μυαλό μου για να προσπαθήσω να δω το κάτι παραπάνω.Την λατρεύω σαν όργανο.Μακάρι να μπορούσα να ξέρω να παίζω :cry:

feel da FUNK blast

Από τα πρώτα σοβαρά ακούσματά μου στα 13 ήταν ο Paco de Lucia' date='η κλασσική κιθάρα ήταν αυτή που έδωσε εκείνο το ερέθισμα που έπρεπε στο μυαλό μου για να προσπαθήσω να δω το κάτι παραπάνω.Την λατρεύω σαν όργανο.Μακάρι να μπορούσα να ξέρω να παίζω :cry:[/quote']

Ποτέ δεν είναι αργά!!!

ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718

• Guru

για στυλ ηλεκτρικης στην ακουστικη (με πολυ bending, ευκαμπτες χορδες κ.τ.λ.), ισως οι 12ρες δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη. υπαρχει και κοσμος που παιζει με πιο ελαριες χορδες, δοκιμασε 11ρες low tension (θα χασεις βεβαια σε ηχο)..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου