BoogieMan Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Παντα μου αρεσαν τα μεταχειρισμενα και τα vintage!!! Ξερει κανεις πως μπορω να την παλιωσω?Εννοω βερνικι-χρωμα-πλαστικα μερη κυριως...η σκουρια ΔΕΝ ειναι κατι που με ενδιαφερει :lol: :lol: :lol: Κατι τετοιο εχω στο μυαλλο μου, Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Tα πλαστικά μέρη μπορείς να τα αφήσεις βουτηγμένα σε καφε για λίγο καιρό, ή μπορείς κατευθείαν να αγοράσεις παλαιωμένα στο χρώμα που θές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philiptheg Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 το σωμα της κιθαρας πιστευω οτι μπορεις να το χτυπησεις σε καποιον ντραμμερ να το συρεις σε ολη την εθνικη και μετα να το δωσεις σε καποιο 16χρονο να παιξει φυσικα με τιν μεγαλυτερη αγκραφα που διαθετει! Σορυ για το οφ τοπικ αλλα χιουμοριζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 το σωμα της κιθαρας πιστευω οτι μπορεις να το χτυπησεις σε καποιον ντραμμερ να το συρεις σε ολη την εθνικη και μετα να το δωσεις σε καποιο 16χρονο να παιξει φυσικα με τιν μεγαλυτερη αγκραφα που διαθετει! Σορυ για το οφ τοπικ αλλα χιουμοριζω! :lol: :lol: :lol: Το θεμα ειναι οτι το σκεφτηκα και εγω!!! Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Σοβαρά τώρα, έχω δει ότι στο εργοστάσιο της fender τις κτυπάνε με ένα μάτσο κλειδιά,αλλά πρέπει να προσέξεις απλά να κάνει σημάδι και όχι να το κοπανήσσεις δυνατά και κάνεις πραγματική ζημιά, να φτάσει μέχρι το ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Στείλτο στα καλόπαιδα της Fender, με 3 χιλιαρικάκια θα στην κάνουν τζιτζί :lol: raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Βασικα αν η κιθαρα σου δεν ειναι βαμμενη με νιτρο μη κανεις καν τον κοπο,θα φαινεται "ψευτικη" και "αστεια".. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι οτι θα μπορούσες να βγάλεις τα ηλεκτρικά μέρη και να τη θάψεις σε καμιά αμμουδιά στην παραλία για κανά μήνα :P οκ πλάκα κάνω, αλλά γενικά δεν βλέπω γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο.. περίμενε να παλιώσει από τη χρήση και το χρόνο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Χμμμ...το να την πετας στο πατωμα δεν μου αρεσει σαν ιδεα...για τον απλο λογο οτι το "παλιωμα" πρεπει να γινει στα σημεια που "ταλαιπωρειτε" η κι8αρα, οπως π.χ. στο πισω μερος απο αγκραφα ζωνης/μπροστα απο την πενα κ.τ.λ. Αυτο δε μπορεις να το πετυχεις χτυπωντας τη κατω.Επισης οπως πολυ σωστα ειπε ο odis13,δεν 8ελω να κανω ζημια! Σκεφτομαι μηπως βαλω λιγες σταγονες διαβρωτικο χρωματος σε σημεια για να ξεφλουδησει το χρωμα...αλλα πως να κανω το βερνικι να θαμπωσει δεν εχω βρει... Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2007 Αντε ΑΚΟΜΑ μια φορα :roll: Aν η κιθαρα σου ΔΕΝ ειναι βαμμενη με ΝΙΤΡΟ ξεχνα το,σιγα μη θαμπωσει ο πολυεστερας.... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση