MULE Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2005 ακουω τωρα το cd του ατλαντις με τη συμμετοχη του φιλου μας brain και ευτυχως εχει το αγαπημενο μου κομματι απο τη δουλεια του!!! μπραααβο!!! πολυ καλο οπως το περιμενα και ας ειναι και λιγο αλλαγμενο και να συνεχισεις ετσι φιλε μου και στη διαθεση σου οτι χρειαστεις απο μενα και απο συνεργατες που θα σου βρω για οποια υποστηριξη μελλοντικης δουλειας σου το Cd κοστιζει ευτυχως λιγα και αξιζει να το παρουμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2005 Mule με ξάφνιασες, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γιατρέ μου. Η συλλογή λέγετε pure rock από την Αtlantis records kai την διανομή έχει αναλάβει η κίνησης, η τιμή του cd είναι -10,40- το δικό μου κομμάτι είναι το " Αν θυμηθείς" . συμετέχουν: 1. ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE, 2. ΚΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΡΕΙ, 3. ΣΚΙΑΣ ΦΩΣ, 4. ΕΞΟΔΟΣ ΦΥΓΗΣ, 5. ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, 6. ΑΣΩΤΟΙ, 7. ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ, 8. ΚΤΙΡΙΟ 2, 9. ΕΡΕΙΣΜΑ, 10. ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ, 11. ΛΗΤΗΣ, 12. ΤΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, 13. ΧΡΟΝΟΦΥΓΑΔΕΣ, 14. ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, 15. ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ. ΠΛΑΝΑ ΜΕ VIDEO ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στη "Σφεντόνα" που είχε γίνει ενάντια στη φυμωση των ραδιοσταθμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MULE Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2005 επισης αξιολογο κομματι ειναι αυτο απο τους "ΑΣΩΤΟΥΣ" το 6ο κομματι του cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση