geodimitri Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 ¶ν είχατε όσα λεφτά θέλατε (τα όνειρα είναι τζάμπα δεν κοστίζουν!!!) τι μάρκα ενισχυτή θα αγοράζατε; Εκτώς από την επιλογή σας θα μπορούσατε να βάλετε μοντέλο και κάποιο link για να δούμε το εργαλείο που σας αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Η engl που ειναι????????? http://www.thomann.de/gr/engl_powerball_e645.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Α) Λείπει η ENGL ,θα έπρεπε να σε κρεμάσουμε. Β) Λείπουν οι Koch,άρα τη κρεμάλα δε τη γλυτώνεις. Γ) βάλε και Orange Δ) Πού ναι οι boutique?(soldano,rivera,bogner) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Ως ρομαντικός χεβιμέταλλος έναν ευσεβή πόθο εχω... http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Rectifier_Series/Triple_Rectifier/triple_rectifier.html Οχι ότι θα με χάλαγε να είχα μαζί με αυτόν και έναν Marshall, έναν Krank, έναν Engl, έναν VHT, έναν Bogner, έναν Randall, έναν Orange, έναν Genz Benz, έναν Rivera, έναν Budda... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Fender αλλα αυτον http://www.musiciansfriend.com/product/EVH-5150-III-HD-Guitar-Amp-Head?sku=481477 Αν και δεν ειμαι fan του EVH ο συγκεκριμενος συνδιαζει και καθαρα fender αλλα και βρωμικα που φερνουν σε marshall (Απ'οτι εχω ακουσει απο youtube δηλαδη...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 εγω παλι θα παιρνα αυτον... αν διναν μαζι και ενα νανο να τον κουβαλαει.. 65 Fender Twin Reverb YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Κι άλλη ψηφοφορία χωρίς "ΔΞ/ΔΑ" (δεν ξέρω - δεν απαντώ) και χωρίς "ΑΛΛΟ". Οι Crate πού είναι; Oι Ampeg; (NAI, βγάζουν και ενισχυτές κιθάρας και ΝΑΙ, λίγοι κι εκλεκτοί κιθαρίστες παίζουν και με τους λαμπάτους ενισχυτές μπάσου τους). Οι Matamp; Οι Cornford; Torres, Epiphone, Bad Cat, Matchless, VHT, Rivera, Diesel, ΤΗD, Dumble (αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει τα λεφτά και τα μέσα για να προμηθευτεί τον τελευταίο...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 HiWatt???? Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Behringer ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2007 Αυτό και γειά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση