zephyrous Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Τρομπάροντας στη δουλειά έπεσα πάνω σε αυτή την δύσκολη κατάσταση...όχι βέβαια πιο δύσκολη από εκείνη που βρέθηκε ο συγκεκριμένος κιθαρίστας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε αυτός έκανε πιο πολλά λάθη και από τον hammett!!!!! του αξίζουν πολλά μπράβο!! πώς το έκανε;;!!!;;;;;!!!!!!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 8O Παίζεινα είναι το χειρότερο που έχω ακούσει.Από τις περιπτώσεις που αισθάνεσαι αμήχανα, ακόμα και πίσω από την οθόνη :lol: Στο τέλος έφευγαν όλοι ή μου φαίνεται? :twisted: Εγώ παίζω καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Εγώ θα τον έβαζα στους Metallira αναπληρωματικό...αν πάθει κάτι ο Kirk (τώρα που ασχολείται και με extreme sports) να έχουν να παίζουν...δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τη διαφορά.... :lol: If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Εμένα μου θύμισε πως οι wishbone ash γ@#$σαν υπέροχα τραγούδια με κάπως περίεργα σόλα.... Πάντως,μην είστε τόσο κακοί,όλα κρίνονται απο τον χρόνο και τον χώρο που συμβάινουν.Παίζει ο συγκεκριμμένος παίχτης να είναι πολύ καλός σε πολύ κακή στιγμή του. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Καλή φάση! Εγώ θα γούσταρα περισσότερο αν το ξεφτίλιζε τελείως! Αν βλέπεις ότι δε σου βγαίνει αρχίζεις τα σηκώματα, τα τρέμουλα, τα σφυρίγματα και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Pure fuckin' metal!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: (δε νομιζω να θέλει να παιξει κανείς μαζί μου τώρα πια...) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 (δε νομιζω να θέλει να παιξει κανείς μαζί μου τώρα πια...) Εγώ γιαυτό σ'αγαπάω, επειδή είσαι τελειωμένος κάφρος! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Μακάρι να ήταν από Ελλάδα το παληκάρι να κάναμε κάνα γκρουπάκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Μην μασάς, έχουμε τον Vrass (πάλι ρίμα έκανα ο ποστης) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 o kirk κανει extreme sports? www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση