LoUkAs Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα τα θεματα μπορειται να μου πειτε τι θα χρειαστω?Μαγνητη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Καλύτερα να εποικοινωνήσεις με κάποιο μαγαζί επειδή υπάρχουν πολλές και διάφορες λύσεις με διάφορες τιμές.Πάντως έχω ακούσει για ένα μαραφέτι της Schertler κάτι σαν μαγνήτης που δε χρειάζεται να τρυπήσεις την κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Υπάρχουν δύο τρόποι: Ο ένας περιλαμβάνει τεχνίτη, τρύπημα στα πλαινά για το βύσμα κ το equalizer. Ο άλλος περιλαμβάνει αγορά έτοιμου μαγνήτη, ο οποίος προσαρμόζεται στο καπάκι χωρίς να πειράξεις καθόλου την κιθάρα! Εδώ κάποιες προτάσεις: http://www.zozef.gr/site.php?&file=products2.xml&cat0id=&cat1id=18&cat2id=67 Προσωπικά έχω τον Woody XL κ πρέπει να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο μαγνήτης ανταποκρίνεται άψογα, απλά το μειονέκτημα είναι η απουσία equalizer κ volume tone. Πλεονέκτημα, η φορητότητα κ ο άψογος ήχος φυσικά. Ελπίζω να βοήθησα! ΥΓ: Τα link από Zozef είναι στα ελληνικά γι' αυτό τα έβαλα, μη νομίσει κανείς ότι προμοτάρω το μαγαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 ΥΓ: Τα link από Zozef είναι στα ελληνικά γι' αυτό τα έβαλα' date=' μη νομίσει κανείς ότι προμοτάρω το μαγαζί![/quote'] Τι επιτέλους λειτουργεί το site του Zozef??? Ευχαριστούμε για την ενημέρωση έχει πάνω απο χρόνο να λειτουργήσει . Βέβαια δεν χάναμε και πολλά ... ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Την είχα βάλει ως σελίδα εκκίνησης ώστε να δω πότε θα είναι έτοιμη!!! Είναι όπως τα λες, 1+ χρόνο έκαναν να την φτιάξουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Είσαι SANTANAKIAS μου φαίνεται :wink: ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Ενα χειροκρότημα για τα παιδιά από Ζοζεφ.Λες τώρα πού έχουνε site να μας αφήνουν να δοκιμάζουμε καμιά κιθάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Και το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορηθείς εδω μέσα είναι για αβάντα στον Ζοζεφ . Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !!! ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω για Αθήνα, πάντως Θεσ/κη ο τύπος είναι εξυπηρετικότατος, κ σε αφήνει να δοκιμάσεις όσες κιθάρες θέλεις! Κ έχει κ πολλές εκεί μέσα, δεν ξέρεις ποιά να πρωτοκατεβάσεις από τον τοίχο :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Επειδή είμαι ακριβοδίκαιος πρέπει να αναγνωρίσω οτι εχει φτιάξει κατά πολύ τις τιμούλες ... http://www.zozef.gr/site.php?&file=product-view.xml&cat0id=&cat1id=13&cat2id=51&id=944 http://www.thomann.de/gr/prs_standard_22_satinvm.htm με σωστό παζαράκι την χτυπάς άνετα στην ίδια τιμή με τον γερμανό . ρε τι σου κάνει το διαδίκτυο , μέχρι και ο Ζοζέφ αναγκάστηκε να ψιλοπέσει !!! 40 € ευρώ κάτω απο τον τιμοκατάλογο ενω παλιά ήταν πάνω ... ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση