Προς το περιεχόμενο

Buddy Guy....μαγεία.

odis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 118
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι το μεγαλιώδες έχει δηλαδή?

Την "αρνητικο χρωμα σκυλιου δαλματίας κιθάρα"?

Το περιστασιακό πέξιμο με τα δάχτυλα?

Η την κρατημένη νότα για 23 (μετρημενα) δευτερόλεπτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε,μπορείς να δείς χαρακτηριστικά πώς ο κ.santana δείχνει στον κ.buddy τον τρόπο με τον οποίο παίζεται η κιθάρα. αυτοσχεδιασμος, οχι μαλ...ς!

EAVY METAL IS THE LAW

Εγω δεν ξαναμιλώ, γιατι πάλι μπλεγμένος θα βρεθώ.

καλά ο santana μια χαρά είναι, όπως ήταν κ σε αυτό το βίντεο. Ο άλλος όμως... ΜΟυ φαίνεται ότι πρέπει να ντρέπεται που στέκεται δίπλα του...

Να τος πάλι!

(Δεν) Μας έλειψες!

Τα έχουμε ξαναπεί αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Την αυτογνωσία σου, τις μουσικές σου γνώσεις και την υπερηφάνειά σου για το μηδενικό τους επίπεδο τους τις περιγράφει γλαφυρά το εξής:

http://anatolikos.net/fileupload/store/TAKA-TAKATA.wma

Το μουσικό σου γούστο, την θέλησή σου για μάθηση, πρόοδο και μουσική ευημερία (!) τις συνοψίζει με εξαιρετικό τρόπο το εξής:

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Αjowerty άλλο ο κύριος santana και άλλο ο BG .Το βίντεο που έβαλες το έχω ήδη δει.Κάλά θα ηταν να μάθεις τι πιστεύει ο ίδιος ο santana για τον κύριο Buddy Guy.By the way, ο BG είναι κατά τον Eric Clapton ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος εν ζωή κιθαρίστας.O Hendrix ακύρωσε sold out συναυλία του για να πάει να δει τον BG που έπαιζε την ίδια ώρα.Ο ΒG μπήκε στο Rock and Roll holl of fame μετά από ψήφο του Clapton ΚΑΙ του BB King.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά δε με παίρνει ο χρόνος..Το βίντεο το πόσταρα γιατί είναι ένα σχετικά σπάνιο footage με τον BG να πάιζει λίγο Hendrix αντί για τα blues για τα οποία είναι διάσημος.Α και ο Santana ,όπως και ο eric Johnson και άλλοι,έχει παίξει σε cd του BG.

Σιγά σιγά τα θυμάμαι..O SRV (ελπίζω καταλάβατε ποιος είναι) είχε πεί:

" Without Buddy Guy, there would be no Steve Ray Vaughan"

Καλά εγώ πιστεύω ότι ο lambrosgg είναι απλά βαλτός να πετάει τα αστέρια του, να του τα χώνουν οι υπόλοιποι και αυτός να κάθεται και να λέει: πω πάλι κώλο τους έκανα όλους. Δεν εξηγείται αλλιώς.....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Ανανεώνετε τουλάχιστον τα αστεία σας...

Το τακα τακα τα το έχουμε ξαναπεί.

Κ μάλλον δεν έχετε καταλάβει:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

Εγώ δέχομαι ότι είναι όμορφο και ότι έχει γίνει με κοπο σε κάθε στυλ μουσικης.

Κ το να παίζεις με μια κιθάρα με μαύρη με άσπρες βούλες (ίσως η πιο κιτς κιθάρα που έχω δει) οτι κουλαμάρα σου κατέβει, με λάθη (μηπως λόγω της υπερβολικής χρήσης χόρτου???) δεν το θεωρώ ούτε όμορφο,ούτε αποτέλεσμα κόπου.

ΔΕΝ είμαι βαλτός, ούτε βάλτος ούτε κάμπος. Απλώς αυτα που πιστεύω θέλω να τα λέω κ στο noiz βρήκα ακροατήριο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου