Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Για να γελάσουμε λίγο, το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται και τον Αύγουστο :D : (από το www.in.gr) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 ¶ντε ρε, η Γιόχανσον θα παίξει τελικά την Τζένα, αυτό δεν το 'ξερα! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Αυτό δεν είναι τίποτα....να δεις που σε καμιά δεκαριά χρόνια ο Μιχάλης μπορεί να παίξει τον Πάνο. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Εκεί σίγουρα θα δούμε καλή τσόντα Χαρίλατρε. Σεξ και βία στα νυχτερινά σχολεία. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 ετσι ειναι!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 To θέμα είναι πόσο ρεαλιστικά θα την παίξει? Θα τα κάνει όλα όσα έκανε η jenna? θα είναι η ταινία ρεαλιστική. Η jenna παλεψε μόνη της , μόνη της καταξιώθηκε, δεν την βοήθησε κανένας, αγωνίστηκε, δουλεψε σκληρά. Εμένα ποιός θα με βοηθήσει να μου δώσει 1.000.000 ευρώ? Ο κατσιμίχας και ο χατζηγιάννης θα μπορούσαν σε μια άλλη ζωή να ήταν μαθητές μου. εγω απλά επέλεξα την αφάνεια! Μπου χαχα , μπουαξ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 To θέμα είναι πόσο ρεαλιστικά θα την παίξει? Θα τα κάνει όλα όσα έκανε η jenna? θα είναι η ταινία ρεαλιστική. Η jenna παλεψε μόνη της ' date=' μόνη της καταξιώθηκε, δεν την βοήθησε κανένας, αγωνίστηκε, δουλεψε σκληρά.[/quote'] Και εγώ αυτό φοβάμαι φίλε cos_dr, τελικά αυτή η ταινία θα είναι άλλη μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή με φτηνές σκηνές και έλλειψη ουσίας. Ακόμα δυό ώρες χαμένες δηλαδή. Όχι κύριοι. Δεν θα πάρουμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Εμένα ποιός θα με βοηθήσει να μου δώσει 1.000.000 ευρώ? Να παιξεις στον σινεμα τον Χατζηγιαννη.Ρολος για πολλα φραγκα....για την Κυπρο ρε γαμοτο(αθανατε Τζιμακο). :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 1.000.000 ευρώ μάλλον φίλε Κώστα δεν έχεις να μου δώσεις οπότε δεν θα τα ζητήσω. Να κάνουν ταινιά, με την ζωη του rocco sigfredi (μονο απο πίσω επαιρνε αυτός, μεγάλος ηθοποιός, επαγελματίας και καλό παιδί!!) Επίσης αν πιστευετε οτι αυτό που είπα οτι ο χατζηγιάννης και ο κατσιμίχας θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου, είναι αλλαζονικό, παρανοϊκό και εγωιστικό παραλληρημα θα σας πώ να σκεφτείτε το εξής, τώρα που πατάω σε 2 μήνες τα 32 γιατι να μην καυχηθώ κι εγω. Αφού ξερω, μελετώ και παίζω μουσική απο τα πέντε μου, και παίζω ότι γουστάρω, προκαλώντας θαυμασμό, γιατι να μην είναι αυτοί μαθητές μου? Μόνο ο Κορκολής αξίζει ρε, και σύντομα όταν βρώ χρόνο θα γράψω γι αυτόν τον καλλιτέχνη κάποια πράγματα, εγώ που νοιώθω σαν τον salieri στην ταινία του mozart που ενοιωθε οτι είναι ό μόνος που μπορούσε να καταλάβει το ταλέντο του, Μονο εγώ εχω καταλάβει !! θα το δείτε. (OF TOPIC μεν, αλλα απαραίτητο για να συνεχίσω να εχω λόγο να ζώ και να μην πηδήξω απο το μπαλκόνι της πολυεθνικής για να μην μας πιάσει ο Σέκερης, ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 *Reverb+echo στο τέρμα* είναι Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ! :lol: cos_dr άμα σε βάλει αυτός στο μάτι δεν γλυτώνεις με τίποτα :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση