zephyrous Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 ...είχα ηχογραφήσει τούτο δω,ουσιαστικά είναι η πρώτη μου ηχογράφηση και είπα να μοιραστώ τη συγκίνηση μου μαζί σας :lol:
Alexeys Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 Είναι σαν να πέταξες 3-4 ιδέες που είχες σε ένα κομμάτι αλλά δεν είναι άσχημο.Δεν έχει όμως μια συγκεκριμένη δομή, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αν με καταλαβαίνεις.Σου αρέσουν οι Opeth αν κατάλαβα καλά. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
zephyrous Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 το '99 τρελαινόμουν για Opeth είναι η αλήθεια.
harisexp Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 Απο ροκ ειμαι ασχετος, αλλα νομιζω αν το κρατουσες σε μπαλαντα θα ηταν αψογο.Η ηχογραφηση ειναι τελεια , που το ηχογραφησες; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
zephyrous Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2007 σε ένα στούντιο στα σεπόλια.Την ηχογράφηση θα την χαρακτήριζα cult,απλά είναι όλα ζωντανά ηχογραφημένα και το μέρος που είχαμε τα τύμπανα είχε πέτρα.
digisilence Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Είναι σαν να πέταξες 3-4 ιδέες που είχες σε ένα κομμάτι αλλά δεν είναι άσχημο.Δεν έχει όμως μια συγκεκριμένη δομή' date=' δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αν με καταλαβαίνεις.Σου αρέσουν οι Opeth αν κατάλαβα καλά.[/quote'] Διαφωνουμε καργααα.. :( Και δομη εχει και ξεκαθαρο ειναι και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα!!! Ποιος τραγουδαει? :) :) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2007 εμένα μου αρέσε αρκετά μπορώ να πώ.... learn to swim...
Ajowerty Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Καλό είναι, οντως οι συγχορδίες στο solo ας πούμε θυμίζουν Opeth...... .......και τρελαίνομαι για Opeth......! EAVY METAL IS THE LAW
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Γαμάτο!!!Τα συγχαρητήρια μου!!! :D :D :D ..but the sun is eclipsed by the moon...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται τίποτα στην σελίδα; Δώστε μου κανένα λινκ! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση