Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής behringer BX600 ή άλλος οικονομικός???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατι δεν κοιτας και τον peavey max-112??

φαινεται πολυ καλη επιλογη , ΚΑΙ με 12" μεγαφωνο..μμμμ??????????????

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δεν κοιτας και τον peavey max-112??

φαινεται πολυ καλη επιλογη ' date=' ΚΑΙ με 12" μεγαφωνο..μμμμ??????????????[/quote']

Επειδη δεν έχω συναντήσει behringer που να με εμπνέει, πιστεύω οτι θα τον έχεις αποκλειστικά για σπιτικές πρόβες. Για πάντα. Εκεί καθηλωμένος. Ότι απόδοση και να έχει θα είναι για του σαλονιού. Εαν πιστεύεις οτι θα χρειαστείς κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω. Όχι πολύ παραπάνω απαραίτητα. Προσωπικά προτείνω να δεις και το sweet 15 της Warwick. Λόγο χαμηλής τιμής και καλού ονόματος.

παρεπιπτοντως , τι μεγεθους μεγαφωνα ειναι καλυτερα για σλαπ παιξιμο? τα 10"?? και τα 15" για "ογκο" , η το αναποδο???

ωραιος ο warwick. :wink:

Mesa/Boogie & Strato

παρεπιπτοντως ' date=' τι μεγεθους μεγαφωνα ειναι καλυτερα για σλαπ παιξιμο? τα 10"?? και τα 15" για "ογκο" , η το αναποδο???[/quote']

Η δική μου άποψη είναι πως τα 2 ή 4Χ10 είναι καλύτερη επιλογή για slap. Βέβαια, προϋποθέτω πως στο επίπεδο της προενίσχυσης και της τελικής ενίσχυσης τα δεδομένα είναι ίδια.

Σίγουρα, ο όγκος ενός μεγάλου ηχείου δε μπορεί να αποδοθεί από τα μικρά (εξ'ου και οι συνδυασμοί που γίνονται), άρα είναι θέμα αναγκών και γούστου, αλλά ως προς το slap έχω καλύτερες εμπειρίες από τα 10άρια.

Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω αυτή είναι και η γενικότερη άποψη που επικρατεί- αλλά αυτό θα το επιβεβαίωσουν και οι υπόλοιποι μπασσίστες!

bass @ vertigo

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου