mixlad41 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Ρε trigga δεν ειναι γυαλιστικο, λιπαντικό και καθαριστικο για την ταστιερα ειναι.Αυτο που λεει πανω στο κοιτί παντως ειναι οτι είναι φτιαγμενο απο "White Mineral Oil". Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Τρόπος του γράφειν ρε.Αλλά αν καθαρίζεις το κιθαρόνι με ένα pronto για έπιπλο και απλώνεις το GHS κάνεις γυαλάδες με φτερά ρε συ.Τα χέρια κολυμπάνε μετά.Ειδικά εγώ ο αχόρταγος περνάω 3-4 χέρια απο αυτόν τον καρκίνο :ΡΡΡ.Με λίγη βοήθεια απο τον καλό Θεούλη ίσως φτάσεις και τον govan(λέμε τώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2007 Ας μην υπερβαλλουμεεεε..../ ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajo_the_one Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 μην βάζεις καθαριστικά. Δέξου την κιθάρα σου όπως είναι. Αγαπησέ την έτσι όπως είναι.Κατα την γνώμη μου η κιθάρα πρέπει να έχει και λίγο μπίχλα πάνω.ειδικά η ηλεκτρική.Της πάει περισσότερο. Έτσι δεν θα έχεις άγχος για το αν θα σε πειράξει στην υγεία σου, και η κιθάρα σου θα δείξει...trust me. ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Έτσι είναι...η ηλεκτρική κιθάρα είναι σαν τη μασχάλη του πραγματικού άντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Μπίχλα: it separates men from boys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2007 κουράγιο νοσοκόμες, ειδικά ο πρώτος έχει μια υποχθόνια φάτσα.Μου φαίνεται οτι πρέπει να πέρνει βραβείο πράσινης γραμμής στον αέρα.Δεν θέλω το κιθαρόνι μου να βρωμάει τη γιδίλα του χοντρού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση