pliakosvasileios Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Παίδες εν noiz καλησπέρα. Εδώ και λιγο καιρό εχω δει αυτό το videaki http://www.youtube.com/watch?v=LNDhtN9DWs0&eurl= και θελω να ρωτησω: το κλαρινο που ακουγεται είναι sample ή φτιαγμένο στην moss? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Το ολο θεμα φιλε μου ειναι το Breath Controller και το παιξιμο.Μην τρελλαινεσαι με τον ηχο.Το fill του παιξιματος να αποκτησεις και με οποιοδηποτε ηχο βγαζεις απιστευτα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliakosvasileios Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2007 Τhanks για την απάντηση! Στο συγκεκριμενο video ο ήχος μου φαινεται αρκετα αληθινός γι αυτό αναρωτιεμαι αν ειναι sample ή φτιαγμενος από το όργανο! Οσο για την τεχνική και τα κουρδίσματα δεν το συζητάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 pliakosvasileios άσχετο αλλά μήπως είσαι απο Λάρισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliakosvasileios Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 Οχι φιλε μου από Θεσσαλονίκη ειμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση