harisz Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ θα περιμένω πάντως να πέσει λίγο ο θόρυβος και να καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, ώστε μην γίνει το ίδιο σαν το violent revoluton των kreator, που μετά τους αποτυχημένους πειραματισμούς φάση endorama, φάνηκε σαν και καλά επιστροφή και δισκάρα και άλλα τέτοια. Τελικά μετά από 2 μήνες φάνηκε ότι ήταν κάτι σαν αποτυχημένη προσπάθεια να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν ακόμη 80βιιο Thrash, πράμα που δεν ήταν! sorry αλλά το endorama μπορεί να μην ήταν thrash, αλλά σαν πειραματικός δίσκος νομίζω ήταν πάρα πολύ καλός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Μπα, ούτε σαν gothοκατάσταση έλεγε ούτε σαν κάτι άλλο... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω τι έλεγαν και τι φάνηκε μετά από 2 μήνες, αλλά από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα μέχρι και σήμερα μου άρεσε πολύ. Και τους άκουγα από το Extreme Aggression, oπότε σίγουρα είχα μια αίσθηση του παρελθόντος τους. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα το Blackening δε μ'άρεσε καθόλου. Πολύ βαρετό γενικά αν και είναι 'εντυπωσιακό'. Εννοώ πως η όλη άποψη κ ο ήχος σ'αφήνουν με το στόμα ανοιχτό αλλά απο ουσία δεν ξετρελλάθηκα. Ακριβώς όπως τα τελευταία Kreator. Θετικό στοιχείο όμως η στροφή στον ήχο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω τι έλεγαν και τι φάνηκε μετά από 2 μήνες, αλλά από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα μέχρι και σήμερα μου άρεσε πολύ. Και τους άκουγα από το Extreme Aggression, oπότε σίγουρα είχα μια αίσθηση του παρελθόντος τους. θα συμφωνήσω....και τόσο Violent Revolution όσο και το Endorama είναι αρκετά καλά άλμπουμ κατά τη γνώμη μου..... ασφαλώς και είναι υποκειμενικό το θέμα. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί σου άρεσε το endorama παναγιώτη; Επειδή έγραφε Kreator? Αν έγραφε μόνο Lacrimosa ούτε για κλωτσιές δεν κάνει (όπως και αυτοί οι τελευταίοι).... Σαν γκοθοτέτοιο απέτυχε οικτρά, σαν μεταλοκάτι δεν το συζητώ και σαν κάτι άσχετο, ούτε ο Πετρόζα το πήρε πρέφα! Στο μεταξύ μια μέρα μίλαγα με μια φίλη μου γκοθού και κάπως το έφερε με τα πολλά η κουβέντα στους Kreator (αυτή ξεκίνησε την καριέρα της ως ακροάτρια, με sepultura). Ε δεν άργησε να κράξει το endorama και όταν της είπα ότι τα παραλέει λίγο μου απάντησε: 2 φορές το είχε παίξει το μαγαζί (μάλλον το dark sun εννοούσε) και τις 2, οι μόνοι που το πήρανε χαμπάρι ήταν κάτι χλέμπουρες με ξεχειλωμένα perfecto! Ε τελικά ούτε ως την μέση δεν το άφησε και τις 2 φορές το κομμάτι!!!! Ε μετά από αυτό στέρεψα από επιχειρήματα ;D ;D ;D Πάντως οκ μπαίνει και ως ένα σημείο και ο παράγων υποκειμενικότητα αλλά όχι γι αυτόν τον δίσκο, μουχαχαχα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
abatzkon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 ωραίος δίσκος ομολογουμένως. Όπως και το "through the ashes of empires" και το "blackening" επιτυχώς συνδιάζει το παρελθόν της μπάντας με ενα σύγχρονο thrash-prog metal style. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ οτι τα δύο πρώτα album των MH είναι απλά πιο γνήσια και γιάυτο τους δίνω ενα προβάδισμα. Πάντως πολύ καλή επιστροφή για τους MH, οι οποίοι μεταξύ άλλων μακάρι να μας τιμήσουν με καμιά συναυλία στα μέρη μας. Slanderous man! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metalhead666 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 εγω παιδια το θεωρω το blackening καλυτερο και απο το burn my eyes δεν ξερω μου αρεσει παρα πολυ.αντε να ερθουν και απο τα μερη μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Γιατί σου άρεσε το endorama παναγιώτη; Επειδή έγραφε Kreator? Αν έγραφε μόνο Lacrimosa ούτε για κλωτσιές δεν κάνει (όπως και αυτοί οι τελευταίοι).... Σαν γκοθοτέτοιο απέτυχε οικτρά, σαν μεταλοκάτι δεν το συζητώ και σαν κάτι άσχετο, ούτε ο Πετρόζα το πήρε πρέφα! Στο μεταξύ μια μέρα μίλαγα με μια φίλη μου γκοθού και κάπως το έφερε με τα πολλά η κουβέντα στους Kreator (αυτή ξεκίνησε την καριέρα της ως ακροάτρια, με sepultura). Ε δεν άργησε να κράξει το endorama και όταν της είπα ότι τα παραλέει λίγο μου απάντησε: 2 φορές το είχε παίξει το μαγαζί (μάλλον το dark sun εννοούσε) και τις 2, οι μόνοι που το πήρανε χαμπάρι ήταν κάτι χλέμπουρες με ξεχειλωμένα perfecto! Ε τελικά ούτε ως την μέση δεν το άφησε και τις 2 φορές το κομμάτι!!!! Ε μετά από αυτό στέρεψα από επιχειρήματα ;D ;D ;D Πάντως οκ μπαίνει και ως ένα σημείο και ο παράγων υποκειμενικότητα αλλά όχι γι αυτόν τον δίσκο, μουχαχαχα Καλά δε το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το ποστ......Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν θα σε παραπέμψω στο προηγούμενο μου ποστ καθώς και σ 'αυτό που είπες και εσύ στο τέλος (υποκειμενικότητα). Προσωπικά μέχρι και το Violent Revolution η μουσική των Kreator μου ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα (το τελευταίο δεν το έχω). Εννοείται ότι προτιμώ τη φάση τους μέχρι το Coma of Souls βέβαια. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες το blackening σπέρνει, τι να λέμε τώρα! Όσον αφορά τους kreator, είναι μία από τις λίγες μπάντες στο χώρο του thrash που τόλμησε να πειραματιστεί τόσο με τους δίσκους endorama και outcast (που είναι κ ο αγαπημένος μου) και να έχει ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα..όσο για τα violent revolution και enemy of god (τα δύο τελευταία δηλαδή) ας αναλογιστούμε και την κρίση της ίδιας της κατηγορίας μέταλ σήμερα..Εντάξει δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το extreme aggressions ας πούμε ούτε και με άλλες δισκάρες όπως το justice for all, αλλά τουλάχιστον κρατάει ζωντανό το μέταλ ιδίωμα τους (εν αντιθέσει με άλλες μπάντες εποχής-ονόματα δε λέμε!) ;D ;D μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση