neeq Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Aerosmith και AC/DC τα σπάσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 εινai οι ελληνες sulphur www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Και γαμώ τους showmen,ο τυπάς! Ps:Πολύ καλοι οι sulphur,θέλει πολλά αρ$&%δια για να βγεις να παίξεις τέτοια κομμάτια live.Ωραία μπάντα.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 πολυ καλοι!!! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια, νομιζω πως ο,τι και να πω για τους sulphur ειναι λιγο. Συγχαρητηρια παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ καλά στημένη μπάντα. Ο τραγουδιστής αρκετά καλός, ίσως να το παράκανε λίγο στο vibrato. Mercury τραγουδούσε... Για το οπερατικό κομμάτι δεν είμαι πολύ σίγουρος. Ήταν βέβαια καλή ιδεά η αλλαγή αυτή, αλλά από τη στιγμή που οι ίδιοι οι Queen δεν το άγγιζαν καν στις συναυλίες τους, ίσως γενικά δεν θα έπρεπε να αγγιχτεί... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παρολο που κι εγω ειμαι αντιθετος σε καποιες "διασκευες", νομιζω πως τα παιδια εκαναν αυτο που επρεπε. Μια καλως στεκουμενη και αξιοπρεπης διασκευη που δινει το χαρακτηρα του κομματιου. Δειξανε πως ακομα και σε δυσκολα μερη, τα εδωσαν ολα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση