Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 πωρε μεγαλε και εχω μια πεινα!!!δε φερνεις κανα κομματι και απο εδω... :lol: και εγω ξερεις θα σου κανω τζαμπα σετ απ!!!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Οντως φιλε μου η συγκεκριμενη κιθαρα ειναι εκτρωμα , αλλα τι να γινει ? οταν συνεχιζεις να παραγεις πρωτοτυπα σχηματα και σχεδια μετα απο σχεδον 60 χρονια θα βγουν και μερικες ...πατατες Αλοιμονο στους αλλους που αναμασουν τα ιδια και τα ιδια 50 χρονια τωρα ......... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 φανταστειτε παντως ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις σας αν αυτο το φορουμ υπηρχε 50 χρονια πριν και ο kwstas39 :lol: :lol: :lol: ποσταρε τα νεα εκτρωματα (η μηπως να πω abomination???Granule εισαι εδω??) της Gibson.......explorer, flying V και τα συναφη......... Μπας και σε 50 χρονια απο τωρα αυτος ο λουκουμας θεωρηθει κλασσικος? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Ωχ φεντεριάρη αυτό δεν το σκέφτηκα!!! Λες;;; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Για κλασσικος , δεν ξερω, αλλα η τιμη του λογω 400 τεμ μπορει να εχει φτασει την Fender Bλακυ Ερικ Κλαφτον ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Οι άνθρωποι εκεί στο αμέρικα κάτι πίνουν. Και δεν μας δίνουν. ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς ρε παιδιά. Αρνούνται πεισματικά να κάνουν reissue στο Non-Reverse Thunderbird μπάσο αλλά και στις εξίσου φοβερές Non-Reverse Firebird κιθάρες' date=' με την δικαιολογία "δεν πρόκειται να πουλήσουν", και βγάζουν στην παραγωγή αυτό το έκτρωμα, στο πρόγραμμα "Guitar Of The Week": [img']http://www.fqms.com/images/Product_Images/DSRVTAGH1.jpg[/img] Πείτε μου, όχι ΠΕΙΤΕ μου, είμαι ανώμαλος εγώ;;; Το μόνο καλό είναι ότι θα βγεί σε περιορισμένο αριθμό, νομίζω 400 κομμάτια... μα ειναι τελειως παπαρες ρε συ κωστα!!! :D Απορω κιολας που θα βρουν σταντ για να στεκει το εκτρωμα... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 μα ειναι τελειως παπαρες ρε συ κωστα!!! :D Απορω κιολας που θα βρουν σταντ για να στεκει το εκτρωμα... Έλα ρε συ, το καρφώνεις στο πάτωμα και στα @@ σου τα σταντ :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 εχω καλυτερη προταση ! Αυτη ειναι αυτο που λεμε κιθαρα με "@ρχ!δ!@" Και σε οποιους δεν αρεσει ειναι @ρχ!δ!@ κιθαρα [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Η gibson αυτη ειναι η καστομ παραγγελια του Ρομπεν των δασων!!!! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 πάνε καλά? άσπρο pickguard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση