kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Νταμπλ πόστ - σβήστε με μοντουλάτορες! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Βουϊζουν τα αφτιά μου μετά από όλα αυτά. Τότες στα σίξτις και τα σέβεντις οι άνθρωποι που παίζανε την κιθάρα μάλλον κουφοί θα πρέπει να ήτανε, δεν εξηγείται αλλιώς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 ΑΑΑΑ!!! Ξέχασα να σας πώ επική κακία που σκέφτηκα για τις φέντερ. Ξέρετε γιατι έχουν το Volume κοντά στις χορδες?? Για να προλαβαίνεις να τις κλεισεις γρήγορα και να μην ακουστεί το ΒΟΥΙΤΟ! Χιχιχιχιχιχιχι :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (α και για να μπορει να κανει το echo etude o malmsteen) :lol: http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Βουϊζουν τα αφτιά μου μετά από όλα αυτά. Τότες στα σίξτις και τα σέβεντις οι άνθρωποι που παίζανε την κιθάρα μάλλον κουφοί θα πρέπει να ήτανε' date=' δεν εξηγείται αλλιώς.[/quote'] που να δεις και στα 50s XAMΟΣ γινεται απο το βουϊσμα και ο....γυαλακιας κανει πως δεν καταλαβαινει!!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Ρε παιδάκια, μου φτιάξατε τον τίτλο πιό ... κυριλέ, δεν μου φτιάχνετε και τις επιλογές από το δημοψήφισμα; ¶ντε μπράβο!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Τααα κατακατακατακατααααα ΤΑΑ!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 O μίντια πλεϊερ τα 'παιξε, ο μίντια πλεϊερ πάει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 http://anatolikos.net/fileupload/store/TAKA-TAKATA.wma Ευτυχώς που δεν έχει όλη η πιτσιρικαρία τέτοια ανεγκέφαλη και αστήρικτη ισχυρογνωμοσύνη σαν και σένα... Θυμάσαι που είχα πει ότι προσπαθείτε να μην έχετε παρωπίδες αλλά δεν τα καταφέρνετε; Λάθος έκανα. Δεν προσπαθείτε καθόλου. Αλλά (ΑΛΛΑ) δεν θα ξαναμπώ στην λαμπροδιαδικασία πάλι, σταματάω εδώ! kwsta προσπάθησα... :cry: :cry: :cry: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Οχι ρε παιδια μην παρεξηγείτε. Δεν είχα σκοπο να αρχίζω τα ίδια. Κερδίσατε με τις φέντερ λόγω "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα." Απλα ήθελα να πω την κρυάδα μου και δεν κόλαγε αλλού.... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Η σωστή κολοκυθόπιτα (δηλαδή αυτή που φτιάχνει η μάνα μου) συνοδεύεται από κόκκινο κρασί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση