odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 πάνε καλά? άσπρο pickguard? Πλάκα κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δηλαδη αυτο το πραγμα βγαινει κανονικα? Στο site της gibson δεν το βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Όντως και γω τώρα που έριξα μια ματιά δεν το βρίσκω... :? Έδώ όμως το έχει: http://www.fqms.com/Gibson_Guitar_of_the_Week_3_W341.cfm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, είναι το προϊόν της 29ης βδομάδας (φρέσκο πράμα). Διαθέσιμα από την Gibson είναι μόνο μέχρι αυτά της 27ης βδομάδας. Jasemeister βιάζεσαι να την παραγγείλεις, το ξέρω, αλλά κάνε λίγη υπομονή βρε παιδάκι μου... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Βρε τσακάλι πως το κατάλαβες :lol: Η SG 61 Reissue για την 35η βδομάδα με πριζώνει άσχημα όμως 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Σσσσσστ' date=' μην μιλάς για αυτήν την τρισκατάρατη SG με τους τρεις μονούς, θα ξυπνήσει και κανάς Earendil και θα αρχίσει τα μπινελίκια...[/quote'] Vomit mode: On, και ουδέν άλλο σχόλιο. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Πείτε μου' date=' όχι ΠΕΙΤΕ μου, είμαι ανώμαλος εγώ;;; [/quote'] θα έβαλε το μπράτσο κανένας μεθυσμένος τεχνικός και για να μην πετάξουν αυτό το αριστούργημα το πλασάρουν σαν κιθάρα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Single coil warning..... (Earendil κλείσε τα μάτια. :lol: :lol: ) Πάμε: Αυτή όμως? (Week 28...) Καλή ε? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Single coil warning..... (Earendil κλείσε τα μάτια. :lol: :lol: ) Πάμε: Αυτή όμως? (Week 28) Καλή ε? :wink: Κουκλίτσα είναι. Εξάλλου, ουδέν πρόβλημα έχω ή είχα ποτέ με του single coils (ειδικά τους Ρ-90). Με τις βρωμο-Strat έχω... :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Καλή η μαυρούλα σύντροφοι, καλύτερη όμως για μένα η 27η εβδομάδα, η οποία είναι γκάβλα, αυτό το faded cherry mahogany top με τρελεεεεεεεενει το άτιμο: Όχι ότι θα με χάλαγε και μια SG σε λευκό όμως........ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση