kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Οι άνθρωποι εκεί στο αμέρικα κάτι πίνουν. Και δεν μας δίνουν. ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς ρε παιδιά. Αρνούνται πεισματικά να κάνουν reissue στο Non-Reverse Thunderbird μπάσο αλλά και στις εξίσου φοβερές Non-Reverse Firebird κιθάρες, με την δικαιολογία "δεν πρόκειται να πουλήσουν", και βγάζουν στην παραγωγή αυτό το έκτρωμα, στο πρόγραμμα "Guitar Of The Week": Πείτε μου, όχι ΠΕΙΤΕ μου, είμαι ανώμαλος εγώ;;; Το μόνο καλό είναι ότι θα βγεί σε περιορισμένο αριθμό, νομίζω 400 κομμάτια... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Δεν πάνε καλά... Εντελώς κακόγουστο, άβολο και χαζό σχήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 :D 'μα τις ιπταμενες σαιτες' >-------> >-------> >-------> >-------> >-------> >-------> δες και ενα harley benton copy gibson GA5 http://www.thomann.de/gr/gibson_ga5_goldtone_lespaul_junior_gitarrencombo.htm NA αι το original :lol: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5.htm www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Ε ναι είναι ελεεινοί! Κοίτα έκτρωμα! Χώρια που για να ξαναβγάλουν την V και την Explorer τους πήρε κάποια χρόοοονια και αφού πλέον έχει ψιλοξεπεραστεί η "μόδα" τους! Είναι τραγικοί. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους. Εμείς φταίμε..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Ωχ, πάει το δημοψήφισμα, γ^%#^$^κε, πλιζ μοντουλάτορες, πιμπ μαϊ διμοψήφισμα!!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 εχω καλυτερη προταση ! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Για την ανωμαλία Κωστάκη μου εσένα ξέρω εσένα εμπιστεύομαι ... :lol: Αυτό το μοντέλο πως το λέει? Ανάποδο yamoto (MIJ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Και πώς θα την λένε? Flying Λ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajowerty Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Και πώς θα την λένε? Flying Λ ?Βασικά ΤΩΡΑ απέκτησε το σχήμα V... Επιτέλους, η αυθεντική flying V, σπεύσατε..! :) EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά πρώτη φορά το βλέπετε το concept? http://www.noiz.gr/messe06/pages/Reverse%20Strat.htm Παρεπιπτόντως, ο σκοπός της περιορισμένης σειράς είναι να τραβήξει την προσοχή και αυτό πετυχαίνει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση