Προς το περιεχόμενο

Τι θα γίνει με τον eyeprotocol?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

που στις 3020 απαντήσεις ουσίας έχει πει και 10... άει παράτα μας.

"1000 παραδείγματα μπορούν να πούν οτι έχω δίκιο.

1 φτάνει να αποδείξει οτι έχω άδικο."

Αϊνστάιν.

Το πλεον λανθασμενο τρανσπορτο απο τα συμπερασματα μιας αντικειμενικης παρατηρησης στον χαρακτηρισμο της εξελιξης μιας κουβεντας.Το ξερω οτι το ξερεις :wink:

Όταν κάνεις λάθος μπορείς τουλάχιστον να πείς σορρυ.

Τώρα τι ξέρω ή τι δεν ξέρω δεν νομίζω οτι ξέρεις.

Το πόσο λανθασμένο ή όχι είναι το "τρανσπόρτο" μπορείς να το κρίνεις... σε δημόσια θέα είναι....

δεν χαρακτιρίζει όμως καμία εξέλιξη. Εδώ νομίζω οτι παραποίησες λίγο (προσωπική μου άποψη). Τα λόγια που ειπώθηκαν σχολιάζει και για την ακρίβεια την αναφορά σε κάποιες αναλογίες......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για το υπολοιπο ζητημα (κι ας μην ειμαι αξιωματουχος*) :

Ο Wow! ειναι αξιολογος χρηστης του φορουμ.Το τι θα γινει με τον Wow! σαν ερωτηση ειναι γελοια.Το τι θα γινει με ενα σωρο τσατρόλς (chat+troll) ειναι ενα προβλημα.Το τι θα γινει με την καταχρηση της ελευθεριας λογου εδω μεσα ειναι επισης προβλημα.

Απλά συμφωνώ και επαυξάνω.

Το φορουμ δεν είναι κατάκτηση κάποιου δικαιώματος υπέρτατης κατάχρησης της δημοκρατίας, αλλά 1 χώρος όπου φιλοξενούνται απόψεις ατόμων και είναι μια ευγενική παροχή των αντιστοίχως υπευθύνων admins.

Αυτοί θέτουν τους κανονισμούς και όλοι οι άλλοι ή τους σέβονται, ή τον πούλο. Δεν κατάλαβα δλδς; Ποιο το κακό σε αυτό;

Εντάξει μου την δίνουν κι εμένα τα κλειδώματα, για 1 απλό λόγο. Επειδή συνήθως καλύπτουν τον "φταίχτη" και ως κακός-φασίστας βγαίνει ο εκάστοτε υπεύθυνος. Αφήστε τα ανοιχτά και ο καθείς θα μπαίνει στην θέση του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τον cybejohnny;

Τώρα για το περί κατάχρησης εξουσίας, απλά να θυμηθώ περιπτώσεις forums ("σοβαρών" κίολας) που η διαγραφή ποστ αλλά και το ban των ip (και όχι των username) πήγαινε σύννεφο....

Απλά δυστυχώς φαίνεται ότι η ιδεατή κατάσταση που ονειρεύεται ο Yameth περί selfmoderation από τους χρήστες, δεν μπορεί να εφαρμοστεί...

Παλιότερα είχαμε την περίπτωση feather, kourosava και άλλων. Τώρα λέτε να έχουμε την περίπτωση eye;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Aυτό πάντως που δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν πολλοί εδώ μέσα είναι το να σεβαστούν το δικαίωμα των mods να διαγράφουν-κλειδώνουν oποιοδήποτε ειπώθηκε και κατά τη γνώμη τους παραβαίνει κανονισμούς. Διαφωνείς μεγάλε με την πολιτική των ανθρώπων που σε φιλοξενούν σε ένα τόσο χρήσιμο φόρουμ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

¶λλωστε....συμφωνούμε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληρεί τους όρους χρήσης.

Βass is a state of mind...

Για άλλη μια φορά, εκφράζω την υποστήριξή μου στους mods γενικά και ειδικά.

Όπως είπε και το αφεντικό, τα παγάκια έχουν τη χρήση τους τώρα το καλοκαίρι.

Όλοι κάνουμε λάθη και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να νιώθει κάποιος μλκς αν κάνει ένα λάθος και αρπαχτεί. Ας αναγνωρίσει το λάθος να τελειώσει εκεί το ζήτημα.

Οι mods δεν είναι θεοί και για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους (η οποία μην ξεχνάμε είναι αφιλοκερδής υπηρεσία σε εμάς τα απλά μέλη από μεράκι) θέλουν τη βοήθειά μας, την εμπιστοσύνη μας και την υποστήριξή μας.

Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή απ'το να πλακωνόμαστε στο διαδίκτυο σα μικρά παιδάκια :wink:

Love & peace!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Ως παλαιος ... μοντ ,ενα εχω να πω (που αλλωστε εξηγει το γιατι δεν ειμαι πια μοντ)...

ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ιντερνετικο καθηκον απο το να εισαι μοντ σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ φορουμ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :cry:

για τον απλο λογο οτι εχεις να "καταπολεμησεις" την εμφυτη ελληνικη "μαγκια",τον κομπλεξισμο ακομα και (ακουσον-ακουσον 8O ) και τη ζηλεια ανθρωπων που δεν καταλαβαινουν ΤΙ ακριβως ειναι ενα φορουμ και ΠΩΣ πρεπει να συμπεριφερομαστε..... :roll:

ειναι κριμα ρε παιδια,τοσα χρησιμα και ενδιαφεροντα πραγματα λεμε εδω μεσα και εξαιτιας 2-3 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ μαμιεται ο Διας......

Ελεος δηλαδη.....και ο eye ανθρωπος ειναι καποια στιγμη θα αντιδρασει (οπως αντεδρασα και εγω αλλωστε πριν λιγο καιρο σε μια παρομοια κατασταση...)

Anyway....ελπιζω να επιστρεψει δρυμητερος και "αλωβητος" απο την ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ καποιων εδω μεσα.......

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Πομπωδεις εκφρασεις παρομοιου τυπου εχουν εκφραστει απο εκατομμυρια μελη forum σε ολοκληρο τον κοσμο..

Η σωστη αποχωρηση ειναι η σιωπηλη αποχωρηση...

Εαν νομιζεις πως η αποχωρηση σου αλλαζει κατι ή απειλει καποιον, επειδη την κανεις δημοσια, εισαι γελασμενος πραγματικα. :roll:

Clouseau δεν καταλαβα ακριβως τι κακο ειπα για τους mod. Ισα ισα που ειπα πως αφιερωνουν καποιο χρονο απο την προσωπικη τους ζωη για να κανουν καποιο εργο. Και για να βρισκονται σε αυτη τη θεση, σημαινει πως χαιρουν της εκτιμησης των admin και η παρουσια τους ειναι ενδεικτικη για τα μελη.

Ομως, ειναι ανθρωποι και εχουν και ελαττωματα. Αυτα στα μελη συγχωρουνται..Στους mod ποτε...

Πώς το κατάλαβες ντι μπι;;

Έχω και εγώ μερικές απόψεις για τα προηγούμενα αλλά δεν θα προσθέσουν τίποτα σε ότι έχει ειπωθεί. Δεν έχω κάτι εναντίον σου, αλλά με τέτοιες φραστικές μολότοφ όταν ηρεμούν τα πράγματα... τσάγια.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου