animae Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Αααααχχχχχ..... Καπως ετσι αρχιζουν ολοι και μετα ουτε μια καφριλα δεν μπορουν να γραψουν :'( Γιατι... γιατι... Ρε συ... μπας και γερνανε???? ;D ;D ;D Mπα, όχι, έρχονται και αυτές, dont worry :P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Αααααχχχχχ..... Καπως ετσι αρχιζουν ολοι και μετα ουτε μια καφριλα δεν μπορουν να γραψουν :'( Γιατι... γιατι... Ρε συ... μπας και γερνανε???? ;D ;D ;D Mπα, όχι, έρχονται και αυτές, dont worry :P Yeah, that makes me feel safe ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Ρε θηρίο ανέβασες το έπος, το έργο σου, την ψυχή σου ? Καλά εγώ την άποψή μου στην έχω πει προσωπικά για αυτό το κομμάτι. Είναι ένα κομμάτι που περιλαμβάνει ότι μουσική και ιδέα έχεις σε αυτό το κεφάλι... Απλά πράγματα ;) Παίδες δεν έχει να πει τίποτα κανείς για αυτά τα 8.2ΜΒ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Πέρα λοιπόν από το προσωπικό γούστο καθενός(που κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πεί τίποτα), δεν έχει κανείς να σχολιάσει τίποτα στον ήχο του κομματιού? Να προτείνει πως να βελτιωθεί ο ήχος της κιθάρας ας πούμε ή οτιδήποτε? ::) ??? Υποτίθεται ότι ο κυριότερος λόγος που ανεβάζουμε κομμάτια είναι αυτός, αλλά δεν βλέπω και κάτι. Τόσο άψογο είναι που μείνατε όλοι άφωνοι? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Θα μιλήσω εγώ φίλος... Ντραμς: Λοιπόν, ξεκίνα με στόχο να πετύχεις έναν άψογο ήχο στα τύμπανα. Μελέτησε λιγο τις εντάσεις κ το EQ των kick κ snare από δίαφορα commercial κομμάτια. Οι περισσοτεροι thrash δίσκοι έχουν σήμεια όπου που θα σε βοηθήσουν. Μελετώντας θα συνηδειτοποιήσεις ότι είναι δυνατόν τα τύμπανα να ακούγονται δυνατά ταυτόχρονα με τις κιθάρες, αρκεί να υπάρχει καλή μοιρασιά των συχνοτήτων. Γι'αυτό το είδος μουσικής κομπρεσσάρισε τα πάντα όσο δυνατον περισσότερο. Μπάσσο: Ένα καλό κολπάκι για να σε χτυπαέι το 'γκα-γκα' της κιθάρας στο στομάχι είναι να περάσεις το Kick κ το μπάσσο σε ένα κανάλι με κομπρέσσορα. Στείλε ύστερα την έξοδο στο μαστερ (ίσα ίσα να ακούγεται). Αυτό το τρικ πργαγματικά με έχει σώσει (αν και είναι λίγο πιο πολύπλοκο). Κιθάρες: Φυσικά κομπρεσσαρισμένες στο φουλ (το γ***σα παλι). Φροντισε να μην επικαλύπτουν το snare με EQ. Γενικά κόψε συχνότητες. Τέλος: Πέρνα το το τελικό wav στο wavelab κ πειραματίσου. Αυτά τουλάχιστον θα έκανα εγώ. :P ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Kαταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, είναι αρκετά χρήσιμα και θα τα χρησιμοποιήσω άμμεσα. Μιλούσα όμως για αυτό το κομμάτι :) Αγαπητοί μου συμφορουμίτες, είπα να μοιριστώ τον ενθουσιασμό μου για ένα καινούργιο κομματάκι που έγραψα. Όπως είπα ο ενθουσιασμός με συνεπήρε 8) και έτσι το κομματάκι έχει αρκετές ηχητικές* ατέλειες, λείπει το μπάσο,αλλά παρολαυτά επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθώ στο προσεχές κοντινό μέλλον με το άθλημα, είπα να το ανεβάσω. :D Είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα :) Αυτά. Περιμένω σχόλια :o http://www.box.net/shared/xwnm8hw088 [move]*και κυρίως εκτελεστικές[/move] Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση