digisilence Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Στο νου μου ειχα Pantera Θες να μου το στειλεις ανοικτο? Εαν ναι email me να σου πω πως θα γινει Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 ενα pod2 για τον ηχο στην κιθαρα κρίμα που δεν έβαλα στοίχημα πως το drive είναι ψηφιακό, θα βγάζα τσάμπα διακοπές :D φίλε έχεις πολύ καλό ρυθμικό μεταλ παίξιμο. keep on rocking προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν σου λέω Στα έχω πει και προσωπικά και δεν με πίστευες! :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Πάρα πολύ καλό φίλε! Σοβαρά εξαιρετική σύνθεση! Πολλά πολλά πολλά μπράβο! Κeep prog rocking! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Ξέρεις forensick' date=' δεν μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ αλλά θαύμασα το παίξιμο. Και ο ήχος μου άρεσε....Σε σχέση με αυτό που είπε ο Sam, κανένα σημείο δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω "φάλτσο". Επίσης, τη δεύτερη φορά που το άκουσα, (που ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπούν φωνητικά -"έχω βρογχικό άσθμα") το άκουσα πιο άνετα....(την πρώτη φορά είχα ένα φόβο... :lol: :lol: :lol: )[/quote'] μα αφού λέει το παιδί εξ αρχής ότι είναι instrumental..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ότι πρέπει για πρωινό ξύπνημα Σαββάτου να ανάψουν τα αίματα! Ωραίος ρε συ Forensick, το κατέχεις το στοιχείο! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 ωραίος αρχηγέ :) Με ξύπνησες για τα καλά. Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά δεν θέλω να σας τη χαλάσω αλλά σε λίγο καιρό που θα βρω χρόνο θα περάσω φωνητικά στο κομμάτι οπότε βλέπω να αλλάζετε άποψη ;D ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά δεν θέλω να σας τη χαλάσω αλλά σε λίγο καιρό που θα βρω χρόνο θα περάσω φωνητικά στο κομμάτι οπότε βλέπω να αλλάζετε άποψη ;D ;D Για να πιάσεις τη σωστή χροιά, άρχισε από τώρα γαργάρες. Με πρόκες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Kι εμενα μου αρεσε πολυ.ετσι οπως ειναι χωρις να πειραξεις τιποτα! Μου θυμισε πολύ στη λογική του, επειδή είναι σύντομο και μπαίνει κατευθειαν στο ψητό,αλλά και από ήχο το soundtrack του prince of persia 2 :) (http://www.princeofpersiagame.com/us/ww/home.php) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση