metallos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Cutaway λέγεται το κόψιμο.Τα κέρατά λέγονται upper και lower bout. Σωστος αλλα και τα κερατα κοψιμο δεν ειναι ουσιαστικα? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά όταν λές Cutaway εννοείς το κενό που υπάρχει.Bout είναι μόνο το αυτό το τσουτσέκι, το κέρατο.Π.χ. η framus diablo μου έχει cutaway ίδιο με strat αλλά πιο κοντό και πλατύ bout.Η ας πούμε το χαρακτηριστικό upper bout των Parker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά όταν λές Cutaway εννοείς το κενό που υπάρχει.Bout είναι μόνο το αυτό το τσουτσέκι' date=' το κέρατο.Π.χ. η framus diablo μου έχει cutaway ίδιο με strat αλλά πιο κοντό και πλατύ bout.Η ας πούμε το χαρακτηριστικό upper bout των Parker.[/quote'] Οκ.Τωρα καταλαβα τι εννοεις.Ευχαριστω για την επεξηγηση :D . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 O JUSTIN CHANCELLOR παιζει με Ernie Ball MusicMan & Wal 8) αν και δεν έχω ακούσει πολλά από Tool (ούτε τρελαίνομαι ν'ακούσω επίσης), ο τύπος έχει φοβερό στύλ παιξίματος και μ'αρεσει επίσης πολύ ο ήχος του...ξέρει κανείς τι ενισχυτές/εφέ χρησιμοποιεί???? If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 όπως έγραψα και πιο πρίν http://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Chancellor τα λέει όλα Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση