odis13 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 [ weird guy mode on] Λοιπόν..μου ήρθε μια ιδέα αντικατάστασης των volume και tone με τριθέσια διακοπτάκια.Δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεψει και δε έχω καμιά κιθάρα να κάνω πειράματα πάνω της, οπότε το πετάω εδώ και άμα έχει όρεξη κανείς....... Το tone θα αντικατασταθεί με ένα τριθέσιο διακοπτάκι που θα λειτουργεί σαν bass/mid/treble booster. Το volume θα αντικατασταθεί με ένα τριθέσιο διακόπτη που θα δίνει τα εξής: Θέση 1 χαμηλή ένταση,καθαρός ήχος Θέση 2 πιο δυνατός ήχος και λίγο πιο πολύ gain Θέση 3 λίγο πιο δυνατός ήχος με αισθητά περισσότερο gain Oυσιαστικά θα κάνει το ίδιο με τα παραδοσιακά vol/tone αλλά ίσως βολέυουν κάποιον πιο πολύ τα διακοπτάκια. Τώρα σε κιθάρα τύπου strat, το tone μπορεί να αντικατασταθεί από stacked master volume/tone.To τελευταίο tone για να μην βρίσκει πάνω του το tremolo arm.τα άλλα δύο αντικαθιστούνται από τα διακοπτάκια, βάζουμε και ένα miniswitch και επιλέγουμε ανάμεσα σε παραδοσικό και new σύστημα.Ακόμα καλύτερα μια lespaul, αντικαθιστούμε ένα vol και ένα tone με τους διακόπτες, κάνουμε τα άλλα δύο master ,βάζουμε και ένα miniswitch για την επιλογη. [weird guy mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση