iassael Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 η iceman δεν ειναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Ναι, η iceman του Paul Stanley. Ωραίος! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Ναι ναι ναι Και με τα καθρεφτάκια της και με τα ούλα της. Πάντως είναι τρομερά ευέλικτη κιθάρα! Την έχω όπως την αγόρασα, ούτε αλλαγή μαγνητών, ούτε τπτ άλλο και παίζει ότι να ναι! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 off-topic - είναι κατα την γνώμη μου η πιο ωραια κιθάρα θέλω να την πάρω σε μπάσσο. (η V-STYLE που ρωταω ειναι για ένα φιλο) Αλλά η iceman είναι έρωτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες. Τι μπάσο θες να πάρεις, flying-V; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 ¶ν θυμάμαι καλά σε κιθάρα δεν βγαίνει πιά. Τώρα για μπάσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Βγαίνει αλλά χωρίς τους καθρέφτες, 1 επιπλέον tone control και διαφορετικούς μαγνήτες http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Σωστά... Λάθος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες. Τι μπάσο θες να πάρεις' date=' flying-V;[/quote'] Κιθάρα για ένα φίλο ψάχνω εγώ έχω μπάσσο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Λοιπόν τραβάτε και ψάξτε για τις jackson rr. Είναι από τις καλύτερες στα λ7 τους. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση