iassael Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 θέλω μικρόφωνο για να ηχογραφώ στον υπολογιστή (έχω ήδη κιθάρα και μπάσο), δεν έχω επαγγελματική κάρτα ήχου οπότε θέλω κάτι αρκετά οικονομικό! Τι μου προτείνετε? Και επίσης από που μπορώ να αγοράσω κάτι τετοιο χωρις να μου πασπατεψουν πολύ το οπίσθιο? Ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις με το μικρόφωνο. Να ηχογραφήσεις ενισχυτή κιθάρας, μπάσου; Να γράψεις φωνή; Να τα πιάσεις όλα αυτά με ένα μικρόφωνο; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 να γράψω φωνή. Ειδα κάτι SHURE στο μουσικόραμα στα 30 ευρώ θα είναι πολύ χάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Πιστεύω μια χαρά θα είσαι. Ένα φιλαράκι έγραφε για χρόνια με κάτι φτηνιάρικα electret του 1 Ευρώ και ήταν βασιλιάς και πριν λίγο πήρε ένα SHURE (δεν θυμάμαι μοντέλο) γύρω στα 50 Ευρώ και είναι τώρα ακόμα πιο king (και όλα αυτά μέσα από μια Creative Extigy). 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 λες ε..... Καλύτερα να δω στα 50 ευρω δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 στα 50 ευρω ναι θα κοιταξεις τη φθηνη σειρα της shure που ειναι τα PG Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Καλύτερα να χτυπήσεις ενα SHURE SM 57 που ειναι τελειως all around, δεν παθαινει τπτ....Μπορείς να ηχογραφησεις απο ενισχυτή κιθαρα και μπασσο...αλλά και φωνή και drums....και γενικά τα κάνει ολα (οσα πρεπει να κανει ενα δυναμικό) και συμφερει.... http://www.thomann.de/gr/shure_sm57lc_bundle.htm Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 λες ε.....Καλύτερα να δω στα 50 ευρω δηλαδή? Tα 50 Ευρώ σαν παράδειγμα τα έφερα, γι'αυτό που θες λίγο πολύ όσα και να δώσεις είσαι μια χαρά πιστεύω. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Καλύτερα να χτυπήσεις ενα SHURE SM 57 που ειναι τελειως all around' date=' δεν παθαινει τπτ....Μπορείς να ηχογραφησεις απο ενισχυτή κιθαρα και μπασσο...αλλά και φωνή και drums....και γενικά τα κάνει ολα (οσα πρεπει να κανει ενα δυναμικό) και συμφερει.... http://www.thomann.de/gr/shure_sm57lc_bundle.htm[/quote'] το καλυτερο μικροφωνο απλα ειναι 100 ευρω οποτε αν δε θες να δωσεις τοσα κοιτα για αλλα... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Γνώμη μου πάντως είναι ΑΝ μπορείς να πας στα 100¤, αξίζει τη διαφορά. Αν όχι, όπως είπαν τα παιδιά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση