Προς το περιεχόμενο

Πως γίνεται κάποιος, ηχολήπτης στην Ελλάδα με official τρόπο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκιέφτομαι να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με τη μείξη και το mastering μουσικής. Από που αρχίζει κανείς...

Από τη συναίσθηση ότι κανένα έγγραφο διαπιστευτήριο δεν σου εξασφαλίζει μία θέση στην αγορά εργασίας. Επίσης, από την βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια, θα υπάρξει περαιτέρω συρίκνωση της ελληνικής δισκογραφίας και συνεπώς θα υπάρξει μικρότερη ζήτηση για τέτοιες επαγγελματικές ειδικότητες.

Αν δεν προτίθεσαι να βγεις στο εξωτερικό για να ζήσεις και να εργαστείς (για πάντα δηλαδή) σου προτείνω να βρεις κάτι άλλο για να απασχοληθείς επαγγελματικά στη ζωή σου.

Πολύ φιλικά

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως πρόκειται να ζήσω στο εξωτερικό. Αλλά πέρα από την επαγγελματική φάση, θέλω να ασχοληθώ για μένα, με αυτό το θέμα. Δηλαδή να φτάσω σε σημείο που να μειξάρω μόνος μου τη μουσική μου, καθώς να κάνω και το mastering..

www.myspace.com/nathanlyk

Τότε δεν σε ενδιαφέρει το official.

Πάντως ξέρω και ηχολήπτες και παραγωγούς επαγγελματίες, που το μόνο που τους έδωσε αυτην την ιδιότητα ήταν η καλή δουλειά που έκαναν.

Ψάξιμο θέλει, άπειρες ωρες και μεράκι.

Πάντα υπάρχουν και τα ανάλογα ΙΕΚ αλλά το θεωρώ ρίσκο να πέσεις σε κάποιο καλό.

"Σε χρίζω ηχολήπτη, ιππότη των Τεχνών & defender of the faith"

knighting1_pencils.sized%5B1%5D.jpg

Τόσο απλά :D

Θα φανεί χαζό αλλά είναι νομίζω σαν την ξυλουργική, βρίσκεις έναν καλό μάστορα που θέλει βοηθό και μαθαίνεις υπό την καθοδήγησή του. Η εμπειρία είναι που μετράει.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Guru

ο ηχοληπτης ειναι κατι που στην εποχη μας χρειαζεται σπουδες. σιγουρα παντως θα εχεις να ανταγωνιστεις ανθρωπους με ταλεντο, σπουδες (πολλες φορες στο εξωτερικο), και πολυ τριβη και πειρα στο αντικειμενο. στην ελλαδα δεν ειναι ακριβως επαγγελμα.

ο ηχοληπτης ειναι κατι που στην εποχη μας χρειαζεται σπουδες. σιγουρα παντως θα εχεις να ανταγωνιστεις ανθρωπους με ταλεντο' date=' σπουδες (πολλες φορες στο εξωτερικο), και πολυ τριβη και πειρα στο αντικειμενο. στην ελλαδα δεν ειναι ακριβως επαγγελμα.[/quote']

οντως!!!στην ελλαδα θελει απειρες μπιρες,μαλα@@@@@ΦΑΣΔασφσδκιες και να πετας ατακες οπως στο thread ηχοληπτες vs μουσικοι...

Φέντερ σε Λέο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου