zephyrous Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 όποιος αντέξει να το δει,κυρίως να το ακούσει,για πάνω από 5'' κερδίζει "χρυσόν ωρολόγιον"...http://www.youtube.com/watch?v=TkTRV7vz06k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Έφτασα μέχρι το 51". Θεός ο τύπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 LOL θεός όντως!!! :D Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 το είχε ποστάρει ο takis παλιότερα και από τότε το έχω λιώσει......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: περιττό να πω ότι το βλέπω ολοκληρο......:D :D :D :D To ρεφραίν είναι όλα τα λεφτά... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 E δεν αντεξα... έπρεπε να το ποσταρω. http://youtube.com/watch?v=8Zop1vwwKE8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 τρόμος! παρ' όλα αυτά θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω το φεστιβάλ τρόμπας που ξεκίνησε με τούτον εδώ τον κολοσσό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Αυτά είναι εισαγώμενα αμφιβόλου ποιότητος και μικρής ποσότητας. Πάρτε εδώ έναν Έλληνα τραγουδιστή που πλαισιώνεται από ισάξιους μουσικούς και με φοβερό καμεραμαν. Περιμένετε στο τέλος για την ολική αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Ελα ρε αυτός είναι απλώς αχρηστος...οι δικοί μας είναι απαρασάλευτα(? δικό μου) γελοίοι.Ασε που ο δικός μου κάνει και χορευτικά. Και στο βίντεο του zephyrous αλλά και στο δικό μου είναι ο ίδιος τύπος στην κριτική επιτροπή.Φαντάζεστε τι έχει ακούσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Ασε που ο δικός μου κάνει και χορευτικά. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Και στο βίντεο του zephyrous αλλά και στο δικό μου είναι ο ίδιος τύπος στην κριτική επιτροπή.Φαντάζεσται τι έχει ακούσει? Σε όλα τα παρόμοια βιντεάκια στο γιουτουμπ αυτός είναι στην επιτροπή. 8) Κάψιμο.Η καριέρα που όλοι ονειρευονται. Τέλος πάντων, αφού δεν στηρίζετε την εντόπια παραγωγή σε ατάλαντους πρόβλημά σας. Θα έρθουν όμως μέρες που οι ατάλαντοι θα είναι προνόμιο της Αμερικής. Και τότε θα :cry: όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Να εξελίξω λίγο το θέμα; http://www.youtube.com/watch?v=g9gVAGLJLJo&mode=related&search= Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση