stel76 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 acidfx Καλημέρα, Πολύ σωστά τα λές, αλλα ναί! Χρησιμοποιώ δύο-τριών χρόνων VSTi όπως χρησιμοποιώ και hardware synth του 1990 και ο μόνος τρόπος να κοντρολαριστούν αυτά ειναι με CC :wink: Αυτό που θέλω να τονίσω, και ειδικά στους νεότερους ,είναι ό,τι, πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τα manual, μόνο καλό θα μας κάνει! τα λέμε :wink: e are the knights who say...Ni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Αυτό που θέλω να τονίσω' date=' και ειδικά στους νεότερους ,είναι ό,τι, πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τα manual, μόνο καλό θα μας κάνει! τα λέμε :wink:[/quote'] Καμία αντίρηση εδώ, μαζί σου είμαι :) Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shanti Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια... Τα καταφερα χαχαχα... να στε καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση