JesseJames Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ και το μωρό μου (Epiphone Les Paul Standard φτιαγμένη το 2002 στο εργοστάσιο της Un Sung Musical Instrument Co.) By JesseKamikazeJam Γκρρρρ! καταραμένε Κωστή μου έκλεψες το σόλο....!!! χεχε By JesseKamikazeJam[/img] Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 από πολύυυυ παλιά , με την αγαπημένη μου '79 στρατο https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 μια στο στουντιο με τη νεα warmoth strato. και μια στο μαγαζι.. με τη 62αρα. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 από πολύυυυ παλιά ' date=' με την αγαπημένη μου '79 στρατο[/quote'] Οοοοοοοοοο...το τρελό ξανθό αγόρι επί σκηνής! :lol: Μήπως να σηκώσω και εγώ καμία πολυυυυυύ παλιά να γελάμε με τις μέρες;; :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση