theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Μερααααα!!Παιζει να γινει καμια ομαδικη αγορα απο θωμα για θεσσαλονικη? :) Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Ναι. Εγώ πάω για keyboard stand. Στο ψάξιμο είμαι ακόμα, αλλά δεν αργώ. Δεν έχω κάρτα για πληρωμή όμως, οπότε θα δώσω μετρητά σε όποιον έχει. Ας μαζευτούμε κι άλλοι και το κανονίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 καποιος απο σαλονικη ας τα παραγγειλει και θα του δωσουμε τα λεφτα!!εγω περιπου 60 εχω παραγγελια Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studior Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 να πάτε να βγάλετε στην ALPHA BANK να ανοίξετε ένα λογαριασμό δωρεάν είναι και θα σας δώσει μια κάρτα VISA που είναι μόνο χρεωστική και να κάνετε τις αγορές σας και τις αναλήψεις σας φυσικά αν έχετε χρήματα μέσα :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω Alpha λογαριασμό, αλλά δεν ξερω που έχω την κάρτα. Το θέμα είναι να μαζευτούμε πάνω από 200 Έουρος για να αποφύγουμε τα μεταφορικά. Αθάνατη φοιτητική νοοτροπία μου σε αγαπώ. Theopas θα το ψάξω με την κάρτα και όταν βρω άκρη ΣΕ λέω και κανονίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 να ΜΕ(δε θελω σχολια απο τα νοτια) πεις σαλονικε μου!!!εγω απο κατερινη ειμαι βεβαια αλλα 2 βηματα ειμαστε διπλα!!θα τη βρουμε την ακρη!!κανε κουικ εεεε!!και αντε να σμπληρωσουμε πανω απο 300!!! ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΙ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Νομιζω ότι πρέπει να το κλείσουμε το θέμα, αφού η παραγγελία έγινε. ¶ντε με γεια μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Ω ναιιιιιι...Με γεια μας!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Τι πήρατε αν επιτρέπεται ??? :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 λεπον...εγω πηρα την κακια μαιμου και το μπιγκ μαφφφφφφφφφ...πατς κειμπλς και το χταποδι τροφοδοσιας(το 1-σποτ το πηρα τελικα απο αθηνα με το γιαννη φιλε ηλια και thnx :D :D )!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση