aeroman Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Καλησπερα παιδια! Υπαρχει προγραμμα που να κανει παραμορφωση για να παιξει κανεις κιθαρα στο pc του με μια απλη καρτα ηχου?Ενα προγραμμα να δημιουργει παραμορφωση στο pc.Η καρτα ηχου ειναι μια απλη 5.1 onboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Το Guitar Rig για παράδειγμα. http://www.native-instruments.com/index.php?id=guitarrig2_us&flash=9 Κατέβασε το demo και θα δεις (όπως με το Ultrex). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Υπαρχει προγραμμα που να κανει παραμορφωση για να παιξει κανεις κιθαρα στο pc του με μια απλη καρτα ηχου?Ενα προγραμμα να δημιουργει παραμορφωση στο pc.Η καρτα ηχου ειναι μια απλη 5.1 onboard. Θες ή ειδική είσοδο στην κάρτα, ή κάποιο di που με την σειρά του θα το συνδέσεις στην κάρτα ήχου. Αλλιώς ετοιμάσου για τόνους θορύβου στις παραμορφώσεις, εκτός κι αν ρυθμίσεις τα νοιζ γκειτ (που έχουν και τα 2 προγράμματα) τόσο έντονα, που θα χάσεις τις δυναμικές του ήχου, οπότε... Και δεν είναι θέμα προγράμματος, αλλά κατασκευαστικής ιδιοσυγκρασίας της κιθάρας. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 ok guyz, σας ευχαριστω πολυ! θα το ψαξω λιγο το θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Εγώ περνάω τα κιθαρόνια μου μέσα από ένα Ibanez TS7 που πάει στο line-in και δεν έχω προβλήματα θορύβου. *παρατήρηση: αν δεν έχει μπαταρία μέσα ή δεν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα δεν περνάσει σχεδόν καθόλου ήχος. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 ok κι εγω το line in θα δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση