fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 μου αρεσε πολυ......ωραιο Χαριλαε και με γουστο.....χωρις να ειμαι και ο πλεον ειδημων οσον αφορα στα ηχοληπτικα συμφωνω με τη παρατηρηση του elavd οτι οι κιθαρες μπλεκονται λιγο αλλα ουτως η αλλωστε αυτο ειναι δευτερευουσας σημασιας σε ενα clip.... :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 πολύ ωραία ατμόσφαιρα! εύγε! μου άρεσε το βασικό ρυθμικό σχήμα αλλά και τα γυρίσματα, ο ήχος σου και το παίξιμο! Όλα δηλαδή! Να τολμήσω να σχολιάσω ότι το σόλο στο 1.50-2.10 απλά γεμίζει το κομμάτι και θα προτιμούσα ένα διαφορετικό ήχο/παίξιμο (όπως το πολύ ωραίο slide solo, το σόλο στο 2:50 ή το outro solo στο fade-out)?? Με επιφύλαξη το παραπάνω σχόλιο γιατί άκουσα το κομμάτι λίγες φορές μόνο. Μπράβο ξανά! Και έρχεται το ερώτημα: and now , what ??? Τι κάνει δλδ κανείς αφού γράψει μερικά ωραία θεματάκια κλπ? Αλλά αυτό είναι off-topic. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Ας επισημάνω κάτι ακόμη. Αυτό που ανέβασα, δεν έχει υποστεί το λεγόμενο mastering. :lol: (Σώωωωπα) Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει να ακούγεται περισσότερο groovy και καθαρό, με ήπια χρήση ΕQ και multi-band compression και whatever, .... και έχει όρεξη, please ας το κάνει και ας ανεβάσει το mp3. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως θεωρείται μάταιο να επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο επί του mp3.... αλλά anyway.... περισσότερο θα με ενδιέφερε να δω ΤΙ χρειάστηκε εν προκειμένω. (¶ντε για μην ανοίξω thread: Mastering κανείς? Κανά Mastering καλό παίζει?:lol: :lol: :lol: ) .... Και έρχεται το ερώτημα: and now ' date=' what ??? Τι κάνει δλδ κανείς αφού γράψει μερικά ωραία θεματάκια κλπ? Αλλά αυτό είναι off-topic. ... [/quote'] Χμμμμ.... το "τίποτα" είναι μέσα στις αποδεκτές για εμένα απαντήσεις. :wink: ¶σε που πρέπει πρώτα να γράψω μερικά ωραία θεματάκια για να το σκεφτώ καλύτερα... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Πολύ καλό harilatron! Περιμένω κιάλλα τέτοια! Μαστεριγκ (ο θεός να το κάνει δλδ) έκανα εγώ για πλάκα. Θες να στο στείλω; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 ...Μαστεριγκ (ο θεός να το κάνει δλδ) έκανα εγώ για πλάκα. Θες να στο στείλω; Ναιιιιιιι :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Εεεεεε! Κι εμείς θέλουμε να το ακούσουμε... Μη το κανονίζετε στα μουλωχτά!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Εεεεεε! Κι εμείς θέλουμε να το ακούσουμε... Μη το κανονίζετε στα μουλωχτά!!! :lol: Ναι boukaw, ανέβασέ το κάπου να το ακούσουμε όλοι. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 ευγε! ωραιο κομματι.ατμοσφαιρικο με ωραιο παιξιμο στις κιθαρες. περιμενουμε κι αλλα man! ( αχ....ωραια η τελε...... :oops: ) 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 ( αχ....ωραια η τελε...... :oops: ) Ποια Tele??? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 ( αχ....ωραια η τελε...... :oops: ) Ποια Tele??? αυτη που εδωσα... :cry: :roll: :twisted: 8) :? 8O Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση