Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Είναι ένα κομμάτι που φτιάχτηκε με την τεχνική του αυτο-τζαμαρίσματος. :wink: Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί ... ... έτσι. :wink: Γιατί προσπαθώ (που και πού) να ποστάρω και 5 νότες, όχι μόνο εξυπνάδες στα threads. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Εύγε..Πολύ όμορφο παίξιμο και με ωραία αισθητική. Έχεις το στυλ που μου αρέσει στην κιθάρα. Προστέθηκε το κομμάτι στη συλλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 πολυ ταξιδιαρικο!!μπραβο σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Κ εμένα μ άρεσε αυτή η ατμόσφαιρα... (Το ταμπούρο και η μπότα θέλουν ανέβασμα) :D www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Πολύ ωραία σύνθεση Χαρίλαε!!! :D Mου αρέσει γιατί συνδυάζει επιρροή από D.G. με αρκετά ελληνικά στοιχεία ;) 3 ηχοληπτικές παρατηρήσεις: 1) μου φαίνεται ότι οι κιθάρες είναι γραμμένες direct και αυτό τους στερεί λίγο όγκο 2) νομίζω ότι αυτή που παίζει τα ρυθμικά μέρη έχει πάνω-κάτω ίδιες ρυθμίσεις με αυτή που παίζει σόλο και λίγο μπλέκονται συχνοτικά 3) στο τέλος ακούγεται ένας απόηχος fuzz-αρισμένης κιθάρας, ο οποίος αποπνέει κι αυτός...direct-ίλα :lol: (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 nice!!πολυ ωραιο!!σε ηρεμει!! :D θα συμφωνησω με τον ηλια στο οτι η ρυθμικη με τη σολο μπλεκονται σε καποια σημεια ''συχνοτικα''...αυτο ακουγεται...''καπως''!! μπραβο παντως!θελω τα δικαιωματα να το βαζω για εναρξη στα live μας! :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Πολύ ΜΕ άρεσε! Θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελεταίο δίσκο των Διάφωνων Κρίνων :wink: Από ηχοληψιες κλπ δεν έχω ιδέα για να κάνω σχόλια... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 psychedelic....i like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Χάρηκα που σας άρεσε.... :wink: Σε σχέση με το συχνοτικό αλλαλούμ ... απλά είναι απόρροια του ότι πράγματι χρησιμοποίησα τον ίδιο ήχο και για ρυθμικά και για κάποια από τα περάσματα. Δυστυχώς (για την ηχοληψία μου) όλες σχεδόν οι κιθάρες είναι "πιασμένες" με ένα μικρόφωνο μπροστά από ένα AC15. Απλά το μικρόφωνο προενισχύθηκε από ένα πρόχειρο mixerάκι....δεν πιστεύω όμως να πειράζει τόσο αυτό όσο η ασχετοσύνη μου στο χειρισμό των virtual compressors στο garageband. Υπάρχουν και κάποια tracks τα οποία είναι direct αλλά τον περισσότερο χρόνο δεν ακούγονται. Ηταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα κανονικά monitor (τα περιβόητα TASCAM) για να κάνω το mix. Έχετε πάντως δίκιο γι αυτό που λέτε.... όταν γυρίσω σπίτι μπορεί να προσπαθήσω να το σουλουπώσω λίγο ακόμα. Κάτι άκόμα.... εκεί που μπερδεύει, οι ήχοι από τα πετάλια / ενισχυτή είναι ακριβώς οι ίδιοι. Αλλά η μία κιθάρα είναι η tele με τους seymour duncan και η άλλη η strat με τους EMG :lol:. Μικρή η διαφορά αν τα πλακώσεις στα κομπρεσσόρια και χωθούνε στο mix μαζί με άλλα όργανα έτσι? :lol: Τα μπάσα (παίζει ένα κανονικό και ένα slap) και τα drums (ένα sample και κάτι midi -μόνο tom) είναι από τα free του garageband. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Πολύ ωραίο!Όντως ταξιδιάρικο!!! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση