stavrilian Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Μιλουσα για αυτον http://fender.com/products/search.php?partno=2232200000 Ο οποιος κυριολεκτικα σκοτωσε τον PV classic, αλλα και εναν traynor ΥC40 αν θυμαμαι καλα το μοντελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Α,σορρυ νομιζα οτι μιλαγες για τον blues jr.O B.D ειναι ουσιαστικα ιδιος με τον Hot Rod Deluxe & εννοειται οτι λογω των 6L6 (και περισσοτερων βαττ) εχει περισσοτερο headroom,ειναι ομως εκτος Price range του ενδιαφερομενου.....(κοστιζει 200 ευρω παραπανω) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Ναι αλλα 200 ευρω δεν πιστευω πως ειναι απαγορευτικα περισσοτερα, ιδιαιτερα αν αναλογιστεις τι κερδιζεις, γιαυτο και τον προτεινα στον φιλο μας. Εξαλλου τι ειναι 200 ευρω? 3 καφεδες και ενα ποτο στο κολωνακι, αντε και ενα sandwich :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 μωρε μαζι σου.. :lol: αλλα αν το παμε ετσι γιατι να μη δωσει αλλα λιγα και να παρει εναν κορυφαιο ενισχυτη? :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά ο Έξαρχος πουλάει ένα FEnder Pro junior στα 350 Ευρά, νομίζω είναι ιδανική λύση για το παιδί: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9894 Αν μη τι άλλο μπορεί να πάει να το ακούσει και να αποφασίσει άνετα και η τιμή είναι μια χαρά. Αν δεν είχα αποφασίσει να βάλω τέλος στο G.A.S. θα τον είχα τσιμπήσει ο ίδιος :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2007 με εχετε βαλει στη μπριζα με τους koch δεν τους εχω ακουσει ποτε. μετα τις διακοπες ομως... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Φίλοι γεια σας. Μια μέρα έλειψα και βρήκα τόσες απαντήσεις μαζεμένες! Σας ευχαριστώ όλους. ¶κουσα τον Vox με το μπλε ηχείο όμως. Δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε πολύ στα καθαρά του (και είναι και πολύ όμορφος ο άτιμος!). Σχεδόν 200 ευρά παραπάνω βέβαια... Ίσως αν σταματήσω για καμιά εβδομάδα τους καθημερινούς μου καφέδες στο κολωνάκι (lol stavrilian, μου άρεσε πολύ αυτό!!!). Σχετικά με το headroom που αναφέρετε, από το διάβασμα που έχω ρίξει στο forum γενικότερα νομίζω πως κατάλαβα - έστω και με κάποιον αφηρημένο τρόπο - τι είναι και μου φαίνονται πολύ λογικά αυτά που λέτε. Το (πιθανώς ηλίθιο) ερώτημά μου είναι: σε χαμηλές εντάσεις - ξέρετε τώρα, σπιτικές - αυτό είναι κάτι που φαίνεται και αποτυπώνεται στην ηχογράφηση; The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Καλώς ήρθες ευγενέστατε Jethro. Κανένα ερώτημά σου δεν είναι ηλίθιο και μην αγχώνεσαι καθόλου. To headroom, επειδή εξ ορισμού είναι το επίπεδο έντασης στο οποίο θα φτάσει ένας ενισχυτής πριν αρχίσει να "σπάει" και να βρωμίζει ο ήχος του λόγω επίδρασης των λυχνιών, του ηχείου ή και των δυο (καμιά φορά και της καμπίνας!), αυτό σημαίνει ότι σε εντάσεις οικιακού επιπέδου (και μάλιστα ηχογράφησης) δεν θα πολυακουστεί. Το μεγάλο headroom μας ενδιαφέρει κυρίως για να ακούγεται ο καθαρός μας ήχος σε συναυλιακές εντάσεις ή σε καταστάσεις πρόβας που γίνεται ο χαμός στο ίσιωμα. Υπ'όψιν όμως ότι πολλά πετάλια δεν τα πάνε καλά με ενισχυτές που δεν έχουν ικανό (όχι απαραίτητα ΜΕΓΑΑΑΛΟ) headroom... οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον όχι της παρούσης, αλλά για οποιαδήποτε απορία, αν μπορούμε να βοηθήσουμε, εδώ είμαστε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Γενικά για σπιτικές εντάσεις δεν χρειάζεται να ανησυχείς Jethro...ο AC-15 (πάντα με το Blue Bulldog ηχείο) είναι παραπάνω από αρκετός και σε εντάσεις δεν προβλέπω να τον πηγαίνεις πάνω από το 3-4 σε χώρο διαστάσεων υπνοδωματίου. Και για πρόβα μια χαρά είναι, θα προλάβει να "σπάσει" εκεί αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, τουλάχιστον εγώ αυτόν τον "σπασμένο" ήχο που υποτίθεται είναι καθαρός τον λατρεύω 8) Τώρα για live καταστάσεις δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει...ο AC-30 κατεβάζει τζάμια για πλάκα σε οποιοδήποτε αθηναικό μαγαζί, τον AC-15 δεν τον έχω δει σε τέτοιες συνθήκες, πάντως πιστεύω τα παραπάνω 200 ευρώ τα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 δες και για Mesa/Boogie. Εβγαλε κατι καινουριους Express 5:25 &Express 5:50 που έχουν λειτουργία και στα 5W(Class A, και τον ανοίγεις και στο δωμάτιο σου) και στα 25 η 50 Class A/B (αναλογα το μοντελο) που γκρεμίζει μαγαζί!! είναι στην ίδια οικονομική κατηγορία με τον AC30 και νομίζω ποιοτικά το ίδιο καλός η και καλύτερος και με μεγαλύτερη ηχιτική ευελιξία. Πιστεύω αξίζει να μαζέψεις 200 ακόμα... Εννοείται οτι μιλάμε για τιμές Thoman. Στα ελληνικά μαγαζιά δύσκολα θα βρεις να ακουσεις κιολας... Ψαξε κι αυτό παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση