takissam Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος αυτους τους ενισχυτες...Εχω την υποψια οτι ειναι Fender pro junior. Συμφωνειτε οι κατοχοι??? :D OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ακριβως. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ακριβως. :wink: Thanx!! σαν κ αυτον που πουλας ε?? :lol: Ειχα μια αμφιβολια γιατι μου φανηκαν μεγαλοι γιαυτο κ ρωτησα :) OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι την κεφαλή Orange που αχνοφαίνεται στα αριστερά την τσίμπαγα άνετότατα(δηλαδή αρκετά παραπάνω από άνετα... 8O ).Sorry για το off-topic( :oops: ) αλλά εφόσον πήρες την απάντηση σου,μπορούμε να το μπαχαλέψουμε λίγο το θέμα :roll: Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Το tiny terror, ε? Ολοι λένε τα καλύτερα για αυτό το ενισχυτάκι. Θέλω να το ακούσω καμιά μέρα αν και δε νομίζω να μου κάνει γιατί είμαι κάπρος. Με έναν Rockerveb θα βολευόμουν καλύτερα πιστεύω... ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Ενισχυτάκι,ενισχυτάκι αλλά με κάτι αρ$&%ια να :lol: :lol: :lol: .Μπες youtube να ακούσεις κάνα clip,έχει αρκετά.Αναρωτιέμαι τι θα κάνει με κάνα ζώρικο πετάλι μπροστά... Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση