Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως όταν άκουσα μια Schecter με Duncan Designed active blackouts, μου άρεσε τόσο πολύ ο ήχος που την αγόρασα! Και παίζει πολύ καλά και blues (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Όσον αφορά το σετ του Mustaine είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλό και δυνατό άλλα θέλω να κρατήσω το profil της κιθάρας γι΄ αυτό και μένω προσκολλημένος στους EMG. Αλλιώς φαινεται ο EMG (δεν καταλλαβαίνεις καν ποιούς φοράει) και αλλιώς ο Duncan (κάνουν λίγο μπαμ). Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Ρε συ geodimitri, καμιά φωτό δεν ανεβάζεις να θαυμάσουμε και μεις το κουκλί; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Φίλε Jasemeister, είναι εικονίτσα που έχω για avatar (τεράστια και λεπτομερής!!!!). Την έβαλα και στο Gallery αλλά δεν ξέρω αν την δημοσίευσαν ακόμη. Υπάρχει τρόπος να βάλω την εικόνα στο πλαίσιο της απάντησης; Υ.Γ. Από ότι είδα στο Gallery έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες της κιθάρας και όλου του εξοπλισμού μου. Συγνώμη εάν εννοχλεί το ότι είναι οι φωτογραφίες που υπάρχουν στα site της κάθε εταιρίας αλλά αυτές που έβγαζα σπίτι ήταν για τα μπάζα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Το εντόπισα στο άβατάρ σου απ'την αρχή 8) Κάτσε να κάνω μία δοκιμή: Κάνε παράθεση στο ποστ μου να δεις τι έχω γράψει για να βγει. Τη διεύθυνση τη βρήκα απ'το source code της σελίδας στο gallery. Κουκλί είναι και μ΄'αρέσει περισσότερο που δεν έχει το αυτοκόλλητο με την αράχνη πάνω. Δικές σου φωτός θέλουμε να το δούμε απ'όλες τις μεριές 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Jasemeister. Επειδή είμαι καινούριος στην παρέα σας δεν τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα. Θα προσπαθήσω να βγάλω καμιά καλή φωτό για την παραθέσω. Αν είδες τον ενισχυτή μου πια είναι η γνώμη σου για αυτόν; Καλή επιλογή ή θα ήταν καλύτερα να μάζευα περισσότερα φράγκα για κανονικό λαμπάτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Καλός φαίνεται, το αντίστοιχο σε κεφαλή και καμπίνα με 4 δωδεκάιντσα μ'αρέσει πολύ! Ένας καλός λαμπάτος (ειδικά με καλά γκάζια) δεν έβλαψε ποτέ κανέναν καλέ μου φίλε 8) 8) 8) ίσως τα νεύρα των γειτόνων μόνο :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2007 Ευτυχώς που δεν τους ακούμε όσο παίζουμε :twisted: :twisted: :twisted: . Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Λοιπον αν θελεις να εχεις το μεγαλυτερο δυνατο ηχητικο ευρος με εmg παντα βαλε τους 89(bridge) με τον 85(neck) αλλα αν θες μια κιθαρα γκαζατη αλλα οχι και εντελος περιορισμενη βαλε τους 81-60 που προτειναν πολλοι φιλοι.Επισης μια εξαιρετικη εναλλακτικη εφοσον ως γνωστον :lol: :lol: :lol: ειμαι αντι-emgιστης θα ηταν οι ενεργοι της duncan συγκεκριμενα οι signature του Dave Mustaine. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2011 Κοιτα φιλε geodimitri...Εγω εχω την Epiphone Les Paul Nightfall η οποια ειχε και εκεινη τους παθητικους της EMG...Γι'αυτο το εψαξα και με τη βοηθεια τουν συμφορουμητων μας ανακαληψα αυτη τη συσκευουλα... http://www.thomann.de/gr/emg_pa2_preampbooster.htm και αυτη http://www.thomann.de/gr/emg_afterburner.htm...Ειναι το κολπο που κανει ο Alexi Laiho των Children of Bodom... Περνει τους παθητικους EMG, τους κολαει το afterburner ή το preamp booster και τους κανει ενεργους κατευθειαν...Και αντι να πλερωκεις 160-170 ευρωπουλα πληρωνεις ουτε τα μισα και εχεις ενεργους 81-85... It's your call... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση