Προς το περιεχόμενο

Help!!!!ακουω συνεχεια τσικ με cubase...

backys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν επειδή θέλω να μιλάω με στοιχεία, θα μελετήσω και θα απαντήσω πιο συγκεκριμένα μάλλον αργότερα ή αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

update!!!!!

εκανα ενα defrag + drivers καινουργιους απο το site της m-audio + 768 το buffer και ολα δειχνουν ΟΚ!!!!!

:D :D :D :D

Και μαλιστα οταν το ζοριζω πολυ οπως χθες εβαλα επιτιδες πολλα audio και 3 πολυ βαρια synths (atmosfere,stylus rmx,grand piano) πρωτα ακουω τον ανεμιστηρα της cpu να ανεβαζει τρελλες στροφες 8O 8O 8O και μετα ακουγεται τσικ....

Thanks ολους για την βοηθεια!!!!!!!!!!

Όταν λες δεν έχει καμία σχέση με τους drivers τι εννοείς; Οι drivers οδηγούν την κάρτα ήχου η οποία όπως μόνος σου είπες περιλαμβάνει τον converter. Κατά τη γνώμη αν οι converters δεν έχουν σχέση με την ταχύτητα μου εξηγείς πως αξιολογείς έναν converter; Γιατί εγώ ξέρω ότι η ταχύτητα παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην ποιότητα. Αν ξέρεις κάτι περισσότερο πολύ θα ήθελα να το μάθω.

Πολύ ευχαρίστως: :wink:

Ο converter μετατρέπει τον αναλογικό ήχο (την τάση δηλαδή - ρεύμα) σε ψηφιακό (σε 0 και 1) και το αντίστροφο. Είναι κάτι το ΕΝΤΕΛΩΣ hardwarικό και αυτόνομο και δεν οδηγείται από κάποιο λογισμικό (drivers). Πρόγραμμα χρειάζονται οι επεξεργαστές οποιουδήποτε τύπου. Φαντάσου' date=' και το λαμπάκι του υπολογιστή είναι πάνω στον υπολογιστή, αλλά δεν έχει drivers. Απλά λειτουργεί. Ο κονβέρτορας λοιπόν παίρνει το ρεύμα και κάνει δειγματοληψία, παίρνει δηλαδή δείγματα της κυματομορφής 44100 φορές το δευτερόλεπτο (στην περίπτωση του 44,1 kHz) και περιγράφει το κάθε δείγμα με 16 bit (ψηφία 0 και 1) - στην περίπτωση του 16 bit. Αν παίρνει πιο γρήγορα δείγματα τότε θα υποστηρίζει μεγαλύτερες συχνότητες δειγματοληψίας (48, 96, 192 kHz), που υποπίπτει σε άλλη κατηγορία. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα ταχύτητας κονβέρτορα. Είναι standard τιμές. Ο καλός converter χαρακτηρίζεται από το πόσο πιστά θα κάνει αυτή τη δειγματοληψία και κατά πόσο θα αντιπροσωπεύει η ψηφιακή πληροφορία που καταγράφει το αρχικό μας ηλεκτρικό σήμα.[/quote']

+1000 Να προσθεσω επισεις οτι το ποσο καλα θα κανει την μετατροπη ειναι και θεμα του τι μεθοδο δειγματοληψιας χρησημοποιει οπως και το ποσο καλα υλικα (hardware) εχουν χρησημοποιοηθει για την κατασκευη του :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου