Apostolis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Aισθάνομαι μουσικός και όχι τεχνικός γιατί ότι και να ρίξω επάνω παίζει με την πρώτη. Παρεπιμπτόντως, επειδή έχω δουλέψει σε εταιρεία που έκανε πωλήσεις και support σε mac, τα περισσότερα από τα "μεγάλα" studios δουλεύουν με mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 δυστηχως πάντα ήμουν μεγάλος εχθρός των windows Ε τότε μάλλον ξέρεις τι θα πάρεις ό,τι και να γραφτεί εδώ πέρα.... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 σε θέμα δυνατοτήτων δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τα pc πάντως να έχουν προβάδισμα. αλλά όπως είπες δε έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. "...virus, spyware, worms, bugs, "dll hell", drivers, disk fragmatation..." με καλή χρήση και προνοητικότητα δε πρόκειται να τα έχεις ούτε στο pc. στο mac όμως δε θα τα έχεις με οποιαδήποτε χρήση. αν θα έπαιρνα mac, θα τον έπαιρνα για το πιο dedicated μουσικό περιβάλλον που μπορείς να διαμορφώσεις, για να αποφύγω τις σειρήνες των videogame και λοιπών multimedia στα οποία είμαι επιρρεπής αλλά και τον sleek σχεδιασμό. αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, είναι μια εξαιρετική λύση. εγώ θα προτιμούσα macbook αλλά όπως και να χει... go for it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Εντάξει, από τον τίτλο του thread και από το γεγονός ότι το έχει ανοίξει ο Kilon (ο οποίος φανερά έχει ήδη αποφασίσει) ήμουν προετοιμασμένος για τις απίστευτες ανακρίβειες που θα διαβάσουμε. Αλλά νομίζω ότι ήδη το έχετε παρακάνει. Μαζευτείτε γιατί θα βγάλω το φτυάρι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ...Tα προγράμματα της Αpple κρύβουν πράγματα εάν ξέρεις να ψάξεις...Π.Χ. το iPhoto δημιουργεί moview Quick Time κατάλληλες να παίξουν σε διαφημιστικά στην τηλεόραση (και το χαρίζουν μαζί με το λειτουργικό). Εξίσου το garageband κάνει 30" ραδιοφωνικά σποτάκια ( και αυτό το χαρίζουν).... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Εντάξει, από τον τίτλο του thread και από το γεγονός ότι το έχει ανοίξει ο Kilon (ο οποίος φανερά έχει ήδη αποφασίσει) ήμουν προετοιμασμένος για τις απίστευτες ανακρίβειες που θα διαβάσουμε. Ποιές ανακρίβειες δηλαδή? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Με τα mac θα ξεχάσεις τι σημαίνει crash' date=' format, update,virus, warms και διάφορα άλλα παλαβά.[/quote'] Να ποιες ανακρίβειες. Κατά τη γνώμη του Αποστόλη, τα Mac δεν κρασάρουν ποτέ (μάλλον δεν είχε ποτέ του Mac ο άνθρωπος), οι δίσκοι τους δεν θέλουν format (λειτουργούν μόνοι τους από τον αιθέρα του δωματίου), τα προγράμματα και το λειτουργικό δεν χρειάζονται update (μένουν για πάντα με τα προβλήματα της πρώτης μέρας φαίνεται - το ξέρει άραγε αυτό η Steinberg;), virus (όντως δεν υπάρχουν), και γλυτώνεις και από τα warms (= ζεστά), μάλλον εννοεί τα worms (= σκουλήκια) τα οποία άλλωστε είναι γνωστό ότι ταλαιπωρούν τους PCάδες καθημερινά (εγώ τα μαζεύω για ψάρεμα). Να συνεχίσω; Ή απλά να αλλάξω το θέμα σε "Οι Macάδες σολάρουν... χειροκροτείστε!" ; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Απο τη στιγμη που το SONAR δεν τρεχει σε Mac ή μονη μου σχεση με τα Mac θα ειναι τα....MC DONALD'S (παω τα ανηψακια μου καθε Κυριακη... :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Απ' την άλλη βέβαια, ο Kilon το είπε μόνος του ότι δεν έχει πολλές απαιτήσεις. Συμφωνώ λοιπόν ότι για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις τα Mac είναι τέλεια. Mac να πάρεις Kilon, να γλυτώσεις και το dll hell... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ...Οι Macάδες σολάρουν... χειροκροτείστε!" μην είσαι επιθετικός και προκατειλημένος. Προφανώς και τα Macs κρασάρουν αλλά πρέπει να τα λειώσεις (μεταξύ μας τα περισότερα κρασαρίσματα τα δημιουργούν οι γραμματοσειρές από σύστημα 9 σε 10 και μετά σε Χου), format συνήθως δεν χρειάζεται απλά μόνα τους το βράδυ κάνουν defragm...και επαναλαμβάνω τι θέλουμε να είμαστε μουσικοί ή "τεχνικοί" (ήχου, υπολογιστών, δικτύων).... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση