Προς το περιεχόμενο

H Tele στο νουμερο 1!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρ ολο που καταλαβαινω οτι γινεται για πλακα, καλο θα ηταν μπαντες σαν τους winger να μην τους παιρνει η μπαλλα γιατι η μπαντα ηταν, ειναι και θα ειναι σουπερ (μιας και οι τελευταιοι 2 δισκοι τους ειναι και οι καλλιτεροι). Το θεμα look ειναι της εποχης και της εμπορικλας αλλα για παιξιμο δεν θα πρεπε να λεμε κουβεντα γι αυτους καθοτι ΟΛΟΙ μουσικαρες βλ. Reb Beach-guitar ο αγαπημενος "κολλητος" του Andy Timmons (δε νομιζω να χρειαζεται να πω ποιος ειναι αυτος) και Rod Morgenstein-drums ενας απο τους καλλιτερους drummers (βλ. Dixie Dregs). Aλλα και ο Kip Winger μονος του ειναι μουσικαρας. Ξερω οτι εδω τα.... "γκετα" ειναι αλλου ειδους αλλα τουλαχιστο respect γι αυτους που ξερουν πραγματικα να παιξουν και δεν "κομπιαζουν" στην πεντατονικη εις το ονομα του alternative η του grunge (η και γω δεν ξερω πως αλλιως το λενε)

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ποιοι ειναι οι Winger? 8O

Ουτε που ξερω .... :lol:

Ουτε τους εχω ακουσει ποτε μου!! :lol:

Χωρις πλακα πια απο ολες τις φωτο που εβαλα ειναι οι Winger? γιατι τις διαλεξα τυχαια απο το google image γραφοντας "metal hair"......

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

οι κιθαρες που χρησιμοποιηθηκαν περισσοτερο ειναι κατα σειρα:

Telecaster 21%

χρησιμοποιηθηκαν ως τι?? 8O

(κρυο το αστειο μου οντως) :D :D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Οι Gibson πάντως δεν κάνουν για κουπιά, είναι βαριές και θέλουν μπράτσα, γιαυτό όλες οι αδερφές παίζουν με φέντερ που είναι ελαφρούλες.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

κεντρο αδυνατισματος για GIBSON-EPIPHONE κιθαρες-μπασα.

'χανετε 2 κιλα το εξαμηνο'

οι δεκα πρωτοι κερδιζουν 10 σαλατες του σεφ για μια εβδομαδα.!!!! :lol:

www.myspace.com/costaexarhos

Οι Gibson πάντως δεν κάνουν για κουπιά, είναι βαριές και θέλουν μπράτσα, γιαυτό όλες οι αδερφές παίζουν με φέντερ που είναι ελαφρούλες.

8O 8O 8O 8O 8O

Κάθε φορά που παίζω με την American Deluxe Series Stratocaster μου, μουδιάζει το πόδι μου (δεν είναι υπερβολή) Αν συνεχίσω έτσι θα μου το ακρωτηριάσουν, λόγω ελλειπούς παροχής αίματος...!

Είμαι και το πρώτο αρσενικό τελικά..!! :lol: :lol:

EAVY METAL IS THE LAW

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου