Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Superfunk ένα θα πώ μόνο... Δεν πα να μη ξέρει ο άλλος ούτε πόσες χορδές έχει η κιθάρα, δεν πα να νομίζει ακόμα κι ότι η fender φτιάχνει μουσικά όργανα (χιούμορ) και παρ' όλα αυτά να παίζει σε διεθνή festival όντας superstar, έλεος όμως όχι αυτό - δεν θα το αντέξω...ποτέ ξανά...ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... Όσο για τα σχόλια και τις φωτογραφίες σου ένα θα πώ.... ΤΑ VINTAGE SPANDEX ΜΟΥ, MOY ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΛΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 και βεβαια σου κανουν απλα δεν ηθελα να σε εκθεσω,παντως για να εξιλεωθω ποσταρω μια χθεσινη μας φωτο... η ...αριστερη με το...κοφτο :lol: ειμαι εγω και η δεξια η ..κομψη εισαι εσυ βεβαια... :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Βρε τα ηλιοκαμμένα αγκόριαα...:lol:...Η μονωτική στο βυζί για ποιό λόγο υπάρχει? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 γειωση!@ www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Τελικά μου πέτυχε και η χαλάουα...super, δεν φαίνεται όμως το πεντικιούρ ρε γαμώτο μου, τόσα λεφτά τζάμπα...δεν έβγαζες κι εσύ μια καλή φώτο να 'χουμε να δείξουμε στους ανθρώπους :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ωπ!να και το τρελλο αγορι!! κατσε να σε φτιαξω και εσενα... ιδιου κυριοι Ο Εξαρχος σε φωτο του 83..(πρωτος απο δεξια..) :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ωπ!να και το τρελλο αγορι!! κατσε να σε φτιαξω και εσενα... ιδιου κυριοι Ο Εξαρχος σε φωτο του 83..(πρωτος απο δεξια..) :lol: :lol: :lol: :lol: χα χα τρελιαρη μου! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 η ...αριστερη με το...κοφτο :lol: ειμαι εγω Ωραία κορδελίτσα... Από που την πήρες? Γουστάρουμε Guns 'n' Roses και Slash??? Πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες... The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ασε και εκανα το λαθος να δειξω στον Εξαρχο προσφατη φωτο μου μαζι με αλλον γνωστο Gibson player.....και αν το βγαλει στη φορα...χαθηκα!! :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Νικο μιλησα στο τηλ με τη Βικυ Παγιατακη χτες και προβλεπει μεγαλες αλλαγες... οσο για τη φωτο αν και ειναι τελειως ανατρεπτικ.... δεν λεω κουβεντα! :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση