odis13 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Εγώ λέω να τον κρατήσεις έτσι ή μάλλον σκίστο και άλλο, θα γίνει πρώτης τάξεως Fuzzbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Κάνε μια ερώτηση και στο κέντρο μεγαφώνου, είναι κάπου ανάμεσα σε Θεμιστοκλέους, Γραβιάς και Κάννιγγος www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Κάπου εκεί κοντά στην Σολωμού νομίζω (παράλληλη της Στουρνάρη) υπάρχει ένας που επισκεύαζει μεγάφωνα...προφανώς λέμε τον ίδιο...απλά ούτε εγώ θυμάμαι που ακριβώς είναι... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 λοιπον η οδός λέγετε ΠΑΤΟΥΣΑ :) τέρμα Σόλωνος :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Το μεγάφωνο δορθώνεται είτε σε αυτόν στη Σόλωνος, είτε στον Μηλανάκη στην Αριστείδου τηλ. 2103224885. Απλά να έχεις υπ'όψη σου ότι ο ήχος θ'αλλάξει. Αυτό είναι δεδομένο. Εγώ αν είχα χρήματα θ' αγόραζα καινούργιο. Eminence, Peavey, Hartke. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Το μεγάφωνο δορθώνεται είτε σε αυτόν στη Σόλωνος' date=' είτε στον Μηλανάκη στην Αριστείδου τηλ. 2103224885.Απλά να έχεις υπ'όψη σου ότι ο ήχος θ'αλλάξει. Αυτό είναι δεδομένο. Εγώ αν είχα χρήματα θ' αγόραζα καινούργιο. Eminence, Peavey, Hartke.[/quote'] Eυχαριστώ yameth,ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά για τη βοήθεια.. :wink: Γνωρίζεις μήπως σε τι τιμές κυμαίνονται τα ηχεία αυτά? Έχω δει πολλούς να παίζουν με Hartke,ξέρεις πού θα τα βρω? Εάν υπάρχει πρόβλημα θα εκτιμούσα απεριόριστα ενα π.μ. . :D Μια ψυχή που είναι να βγει,ασ την να βγεί! Μάλλον θα πάω για καινούριο. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση