nathanlyk Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δηλαδή τι προτίνεις ρε man :) ? Πριν λίγο κατέβασα τους drivers από την m-audio.com, τους εγκατέστησα αλλά τίποτα. Κ'γω πιστεύω πως κάτι στο pc κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι. Έχω κάνει όλες τις τυπικές κινήσεις. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Τώρα είδα ότι το usb της κάρτας είναι USB1.1 ! Αυτό τι σημαίνει; Γι'αυτό ακούω αυτό το "πακ";; www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Ποιας κάρτας; Της Μ-Audio ? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Στο site της m-audio απ'οτι θυμάμαι στα requirements δεν λέει πουθενα για usb 2.0 . Γενικά είναι παραμύθι το usb 2.0 στα usb interfaces. Μπορεί να κάνω και λάθος βεβαια. Η δική μου πάντως edirol ua-4fx δεν είναι usb 2.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Όχι, δεν είναι καθόλου παραμύθι. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει την συγκεκριμένη M-Audio ή με τη δική σου, αλλά έχω υπ' όψιν μου (και κατέχω) διάφορες κάρτες με USB 2.0. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Ναι, τελικά υπάρχουν. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Βασικά αν γράφουν ότι ειναι USB 2.0 τότε είναι. Αν όμως γράφουν απλά ότι είναι USB, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα USB 2.0. Βασικά μάλλον usb 1.1 εννοούν. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Έχω κι εγώ τη συγκεκριμένη κάρτα και όντως είναι USB 1.1. Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1. Πάντως, εγώ δεν ακούω πακ πακ, παρά μόνο όταν τη ζορίζω κανένα τσικ τσικ που και που, τα οποία ευτυχώς δεν περνάνε στο midown. Πάντως η δικήμου γνώμη είναι τα τη δοκιμάσεις και σε ένα 2ο υπολογιστή μιας και πιθανολογώ το πρόβλημα να είναι στο PC (όχι ότι αποκλείεται φυσικά και η ελαττωματική κάρτα). Καλή τύχη! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1. Πάντα δίκιο έχει αυτός, αλλά δεν συμμετέχει (προς το παρόν) σε αυτή τη συζήτηση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1. Πάντα δίκιο έχει αυτός' date=' αλλά δεν συμμετέχει (προς το παρόν) σε αυτή τη συζήτηση.[/quote'] :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Soooooooooorry!!! Θα με συγχωρέσεις φανταστικέ eye??? Η αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο... The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση