Προς το περιεχόμενο

Vacation time!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να πίξουμε ρε συ Rover τώρα θα μας τρελάνεις; Έχεις δει την Αθήνα (και την Αττική γενικά) τον δεκαπενταύγουστο; Η καλύτερη φάση.

Και άμα τη βαρέσει σε κάποιον πάει με το αμάξι του βόλτα ένα τριήμερο :wink:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αντίπαρο πήγα σε καμπινγκ και επαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ blues, blues n' roll, hard rock (AC/DC style) και αργά το βράδυ jazz...ΑΥΣΤΗΡΑ...

Όχι ότι έχει σημασια που σας λέω τι έπαιζε, απλά επειδή έπρεπε πάση θυσία να κάνω (έστω και 5 μέρες) διακοπές, αυτές πέρασαν πολύ πιο όμορφα έχοντας όμορφη μουσική...

όποιος μπορεί από θεμα χρόνου και οικονομίας ας μην χασει την ευκαιρια για διακοπες...

αυτά τα λίγα φλύαρα...!!

...από την πολλή γκαργκανέλα.

FatalK σε βρίσκω άρχοντα,και γ@μw τις διακοπές έκανες!

Εγώ την κάνω αύριο για Ευρυτανία για 4 μέρες να ξελαμπικάρω μακριά από υπολογιστές, κινητά, δρόμους, τσιμέντο, μουσική και γενικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Σε ευχαριστώ πολύ Jase...Και εσένα όμως δεν σε βρίσκω καθόλου άσχημο...Και το βουνό μετράει...αντε καλές βολτούλες και καλή ξεκούραση...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Στο βουνό είναι καλύτερα ρε. Στα νησιά γίνεται χαμός από αποβλακωμένους νεοέλληνες "εκδρομείς" που όπου πάνε γεμίζουνε τις παραλίες αποτσίγαρα και σκουπίδια, χαζεύουν οτιδήποτε πλην του δρόμου την ώρα που οδηγάνε, πλακώνονται στα καράβια να μπουνε πρώτοι και να πιάσουν όσο περισσότερες θέσεις μπορούνε για να κάστουν και να ακουμπήσουν όλες τις βαλίτσες παρατεταγμένες σε ένα κάθισμα η καθεμιά. Αντί να βγούνε από το καράβι κανονικά πάει όλη η οικογένεια στο γκαραζ για να μπει και να ψηθεί στο αυτοκίνητο, αντί να βγουν έξω και να περιμένουν τον οδηγό μονο να βγει με το αυτοκίνητο και να μπουν μετα, άσε που μέχρι να φτάσουνε στο αυτοκίνητό τους γραντζουνάνε όλα τα άλλα που είναι γύρω με τις τσάντες, τα καρότσια τους σκύλους, τις γάτες και ότι άλλο απαραίτητο για το ταξίδι κουβαλάνε. Ολα αυτά βέβαια συνοδεύονται από φωνές, καβγάδες και λοιπές ευγενείς συμπεριφορές, πάνω στην γενικότερη προσπάθεια να φτάσουν-μπουν-κατσουν-φανε-ξεράσουν-χεσουν-βγουν-φυγουν όλοι πρώτοι.

Γι'αυτό και εγώ θα παίρνω από δω και περα τα όρη και τα βουνά. Ετσι, για να μάθουν.

ΥΓ. Ασε που στις παραλίες μπαίνει αμμος παντού. Σε τσαντες, ρούχα, παπούτσια, και κυρίως ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και κάτω από τα νύχια, πράγμα άκρως εκνευριστικό.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

+1 Vrass, είσαι ακριβώς μέσα στο μυαλό μου. Ειδικά σε αυτό με την άμμο που χώνεται σε περίεργα σημειά.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Και τώρα τι? Αυτό ήταν?

Μια βδομαδα Σητεία, ούτε κατάλαβα πως πέρασε.

Αν δείτε εσείς οι Λασιθιώτες έλλειψη τσικουδιάς, εγώ είμαι η αιτία.

Και τώρα τι? Αυτό ήταν?

Μια βδομαδα Σητεία' date=' ούτε κατάλαβα πως πέρασε.

Αν δείτε εσείς οι Λασιθιώτες έλλειψη τσικουδιάς, εγώ είμαι η αιτία.[/quote']

Eντάξει η Transalp; Η γιαπωνεζούλα δε μάσησε, ε;;

Βass is a state of mind...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου