odis13 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Horn section (τρομπέτα σαξόφωνο τρομπόνι)1 minimal κιθαρίστα 1 τραγουδίστρια (από 19-25 ετών) 1 κρουστό 1 drummer εμένα και εκατοντάδες λυσσασμένες groupies... :lol: Pastelius έρχομαι!Και είμαι και minimal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 σε αυτο που ειμαι τωρα 2 αρμονια 1 τουμπερλεκι μια κιθαρα και παιζουμε απο iron maiden τσιφτετελι μεχρι και κκωστα σαφετη ροκ o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 1 συμφωνική ορχήστρα 1 Ντράμμερ 1 κιθαρίστα (μαζοχιστής ε?) 1 ακροατήριο να παραλυρεί κανα δυο groupies παραπάνω. και εμένα να παίζω lead synths ότι μου κατέβει, για όση ώρα θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 υποκλίνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 8O 8O 8O "Ρε μαλάκα πως ξεκινάει το ρεφραίν?" "Ασε μας ρε φίλε, δε βλέπεις ότι μου χαλάς την κατάσταση?" Vrass εξήγησέ μου γιατί να παίζεις, από τη στιγμή που έχεις ήδη τις γκόμενες? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Για να έχεις ακόμα περισσότερες!!! Και να ανακυκλώνονται βέβαια. Ποτέ με τις ίδιες. :D :D :D :D :D :D :D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Για να έχεις ακόμα περισσότερες!!! Και να ανακυκλώνονται βέβαια. Ποτέ με τις ίδιες. :D :D :D :D :D :D :D Εσύ είσαι καλόοοοοος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Pastelius έρχομαι!Και είμαι και minimal. Καλό δεξί έχεις?Γιατι θα παίζουμε New Orleans funk :lol: 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2007 Θα το παιδέψω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση