Ajo_the_one Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Ok παιδιά ευχαριστώ.Απ'ότι είδα το συγκεκριμένο μπάσο κοστίζει γύρω στα 1100 ευρώ.Α, και ο ήχος μπάσου που πραγματικά μου αρέσει είναι αυτός του pete way των ufo! Ο ήχος του είναι απίστευτος, στιβαρός και γεμάτος. Αυτό τον ήχο έχω στο μυαλό μου! ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajo_the_one Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Μηπως να μας ελεγες περιπου τι χρηματα σε ενδιαφερει να ξοδεψεις? My Low Frequency Greetings πάνω κάτω 1200 ευρώ (μόνο για το μπάσο) θα μπορούσα να τα δώσω... ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Όρμα για φεντεριά πρεσίζιον παλαβή http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_p_bass_mn_3sb.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως ψήφισα Σπάθα. Είμαστε στο 3-3. Πάμε για ημίχρονο; 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Α' date=' και ο ήχος μπάσου που πραγματικά μου αρέσει είναι αυτός του pete way των ufo! Ο ήχος του είναι απίστευτος, στιβαρός και γεμάτος. Αυτό τον ήχο έχω στο μυαλό μου![/quote'] Ε τότε θα πας εδώ: http://www.gibson.com/en-us/Divisions/Gibson%20USA/Basses/Thunderbird%20Studio%204-String/ http://www.thomann.de/gr/gibson_thunderbird_studio_ch.htm Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Aν όχι Precision τότε κάτι τέτοιο με τα λεφτά που δίνεις θα σου εγγυηθεί διαχρονικότητα και φανταστικό ήχο.. :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Βασικά, καλό θα ήταν επίσης να διευκρινήσεις αν σκοπεύεις να το αγοράσεις από την εγχώρια αγορά ή σκέφτεσαι και την παραγγελία μέσω ίντερνετ. Επίσης, η πάγια προσωπική μου άποψη είναι πως είναι λίγο δύσκολο να πάρεις μια απάντηση που να σε ικανοποιεί χωρίς να θέσεις περισσότερα κριτήρια, και φυσικά χωρίς να έχεις προβεί σε ένα αρχικό ξεσκαρτάρισμα ύστερα από κάποιες πρώτες δοκιμές. Ό,τι και να ειπωθεί από εμάς, αν δεν σου κάθεται κάτι στο χέρι, τότε δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν μάλιστα ξέρεις περίπου ποιος ήχος σε ικανοποιεί, τότε είναι δύσκολο να ταιριάξουν τα δικά μας με τα δικά σου γούστα. Όταν λέω ήχος, δεν αναφέρομαι σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ακούς σε μια δισκογραφική δουλειά, αλλά σε αυτό το οποίος φτάνει στα αυτιά σου την ώρα που παίζεις με ένα όργανο. Μην κάνεις όμως το λάθος να επενδύσεις σε ένα όργανο το οποίο μετά από κάποιο καιρό θα συνειδητοποιήσεις πως πολύ απλά δεν σε καλύπτει βάσει αμιγώς προσωπικών κριτηρίων (π.χ. τελικά θέλεις 4χορδο και όχι 5χορδο ή το αντίθετο για τον α ή β λόγο). Δυστυχώς είναι τόσο χαώδης η αγορά πλέον, με τόσα πολλά προσφερόμενα όργανα και επιλογές, που αφ'ενός θέλει πολύ ψάξιμο, αφ'ετέρου είναι δύσκολο να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις προτού ζήσεις και "ψηθείς" με πολλά όργανα... Μην θίξουμε καν το θέμα του στυλ παιξίματος σου και των απαιτήσεων σου σε επίπεδο playability ή σε vintage vs. μοντέρνων υλοποιήσεων! Καλή τύχη και καλές αγορές! bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 συμφωνώ αλλά λέγοντας ότι γουστάρει τον ήχο του Pete Way των UFO η λύση που θα είναι πιο κοντά, αν δεν ταυτίζεται, σε αυτό που θέλει θα είναι το Thunderbird..... Edit: πού είναι ο Κώστας να με καμαρώσει; 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Καμάαααρι μου εσύ! ;) Γνώμη μου πάντως είναι να δοκιμάσεις διεξοδικά το Thunderbird πρίν το πάρεις, άλλωστε δεν είναι όργανο κατάλληλο για τον οποιονδήποτε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajowerty Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Δεν μου αρέσει το σχήμα των Thunderbird, έχω πρόβλημα...; EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση