Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 δηλαδη αμα σκασω μυτη στην αναφορα με les paul θεωρουμε μη προβλεπομενος και θα φαω 5 Φ??? :D :D :D απλα θελουμε να λεμε την γνωμη μας χωρις να συνοδευεται απο smiles ειρωνιας και γκε-γκε.. :wink: Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά άμα έρθεις με Les Paul θα κάτσεις τέρμα δεξιά με τους θαλαμοφύλακες. ¶ν είναι από κουρδισμένο μαόνι θα φάς 4 μέρες κράτηση και θα πάς αγγαρεία στη σκουπιδιάρα. (Με την ευκαιρία θα ξεφορτωθείς και το maxon :wink: ) Παρεπιπτόντως ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του όσες φορές θέλει. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Eγω με ποιόν θα παίξω; :cry: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Eγω με ποιόν θα παίξω; :cry: ΝΕΟΣ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ! https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ηλια ειναι πραγματικα κριμα να χαλιεσαι για το νοιζ..χαλαρωσε λιγο ρε και κανα χαβαλε..forum ειναι δεν ειναι η ζωη σου...be cool :wink: εγω ακομα και οταν με πηρε τηλ ο ..φιλος μας και ειπε αυτα που ειπε την ωρα που τα ελεγε γελουσα και πανηγυριζα που θα τον ηχογραφησω...εσυ φανταζομαι θα..αυτοκτονουσες αν κρινω απο τις αντιδρασεις σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Εγώ θα βγω αναφερόμενος... :roll: Με τσάκωσε ο αρχηγός να παίζω στα κρυφά με τα αναλογικά μου πετάλια' date=' και "στο καπάκι" έκανε επιθεώρηση tonelab και είχα αγρασάριστα τα pots των 2 expression pedals μου... :( :? :roll:[/quote'] ¶σε Ηλία, την έπαθα κι εγώ τις προάλλες. Δικαιολογήθηκα ότι -τάχα- τα τσεκάρω για να τα πουλήσω. Παρά τρίχα τη γλύτωσα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ηλια ειναι πραγματικα κριμα να χαλιεσαι για το νοιζ..χαλαρωσε λιγο ρε και κανα χαβαλε..forum ειναι δεν ειναι η ζωη σου...be cool :wink: Ευχαριστώ για τις συμβουλές Τάκη, αλλά αν είδες, χαλιέμαι στις στιγμές όπου προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση, ή μάλλον για να το πω καλύτερα εποικοδομητική συζήτηση και πετάγονται στη μέση κάποιοι (την τελευταία φορά ήσουν κι εσύ μέσα σε αυτούς) και κάνουν άσκοπη πλάκα και το θέμα γαμιέται... Δε λέω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ κι εγώ, προς Θεού. Απλά η πλάκα και τα πειράγματα (πρέπει να) έχουν κάποιο τέλος. Σχετικά με το αν και κατά πόσο χαλιέμαι ή αν συγχέω την μου πραγματική ζωή με την virtual/forum-ική, επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος ;) ΥΓ: για να μην υπάρχει και παρεξήγηση, στο συγκεκριμένο thread (του οποίου παρεπιπτόντως του αλλάξαμε τα φώτα) είμαι πολύ χαλαρός, και περνάω μια χαρά ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 οκ φιλε σε καταλαβαινω..απλα να ξερεις οτι οσο παιζονται οι..κασσετες (οπως ειπε τις προαλλες πολυ σωστα ο fenderiarhs) πολλοι ενοχλουνται..γιατι οι κασσετες εμπεριεχουν ειρωνια,ξερολισμο και απαξιωση για πολλους εδω μεσα..και καλα ομως μπαινουν τα smiles... τωρα ο whitenoise κανει επιτηδες οτι κανει ο superfunk σε καποιους και ειδες;αμεσως τσιμπησατε και κανατε οτι κανω..και εγω... απλα εγινε απο την αλλη πλευρα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Ποιες είναι οι 2 πλευρές? Μπορείς να κατονομάσεις άτομα ανά πλευρά? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ΤσιμπήσαΤΕ, κάναΜΕ, είπαΤΕ... Έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα; Εγώ δεν ξέρω κανέναν από κοντά και με κανέναν δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Στα παπάκια μου κιόλας αν η tonelab είναι καλύτερη από το μάξον ή το φάξον. Είναι το τελευταίο που μ' ενδιαφέρει... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Ειναι κριμα που τα θεματα ξυλων και κιθαριστικου εξοπλισμου δεν μπορουν να γινουν ευρειας καταναλωσης,ωστε τα τσακαλια των καναλιων να μας βαλουν σε ενα σπιτι και να φτιαξουν το χειροτερο reality.Τοτε τουλαχιστον, ο πιο μαλακας θα επαιρνε 50000e κ συμβολαιο με τη Heaven. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση