flotsam Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Larry Lalonde εποχής Possessed Michael J. Fox :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Michael Amott (μακράν ο λατρεμένος μου κιθαρίστας -στο avatar μου αυτός απεικονίζεται) John Petrucci Criss Oliva Αndre Olbrich Victor Smolski (θεός) Michael Romeo Dave Murray Ritchie Blackmore Jimmy Page David Gilmour Jeff Loomis\ Daniel Gildenlow και άλλοι...... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: O mr. Ulli John Roth σου λέει κάτι; Fly to the rainbow, in trance, virgin killer, taken by force ούτε;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: O mr. Ulli John Roth σου λέει κάτι; Fly to the rainbow' date=' in trance, virgin killer, taken by force ούτε;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote'] θεος ο roth!!!!! :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις 8O Νομίζω ότι υπερβάλεις... :wink: Το λιγότερο... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Και μιας και δεν έχω ποστάρει μέχρι στιγμής στο guitar hero :D Jimmy βέβαια... Robert Fripp βέβαια... Danny Gatton (Δεν ακούω φανατικά το είδος, αλλά ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού...) John McLaughlin Andrew Latimer Steve Hackett Steve Howie B.B. King (και εντελώς άθλια να έπαιζε θα ήταν μέσα στους μεγαλύτερους... τέτοιο κιθαριστικό ΗΘΟΣ δεν έχω ματαδει...) The Edge... Jimmy Page Jeff Beck Mark Knopfler (ήρεμη δύναμη...) Brian May (παν-ήρεμη δύναμη...) Richie Blackmore Steve Morse Randy Rhoads & Jake E Lee Eddie Van Halen Steve Vai και μερικοί ακόμα που τους ξεχνάω τώρα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Και μιας και δεν έχω ποστάρει μέχρι στιγμής στο guitar hero :D Jimmy βέβαια... Robert Fripp βέβαια... Danny Gatton (Δεν ακούω φανατικά το είδος' date=' αλλά ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού...) John McLaughlin Andrew Latimer Steve Hackett Steve Howie B.B. King (και εντελώς άθλια να έπαιζε θα ήταν μέσα στους μεγαλύτερους... τέτοιο κιθαριστικό ΗΘΟΣ δεν έχω ματαδει...) The Edge... Jimmy Page Jeff Beck Mark Knopfler (ήρεμη δύναμη...) Brian May (παν-ήρεμη δύναμη...) Richie Blackmore Steve Morse Randy Rhoads & Jake E Lee Eddie Van Halen Steve Vai[/b'] και μερικοί ακόμα που τους ξεχνάω τώρα... :wink: me2!!!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Ο θειος Vai Tore Ostby Daniel Gildenlow (οχι για την τεχνικη του, αλλα για τα απιστευτα που βγαζει απ το μυαλο του) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Και μέχρι στιγμής κανείς δεν αναφέρει τον Iommy :roll: :roll: :roll: :roll: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση